Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τα… πέταξε για καλό σκοπό!!


Υπογλώσσια μοιράζει η Σακίρα, η οποία ποζάρει με τα απολύτως απαραίτητα στο πλευρό του συντρόφου της, Ζεράρ Πικέ, για λογαριασμό της Unicef.


Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων διάσημων μαμάδων (Demi Moore, Britney Spears), η τραγουδίστρια από την Κολομβία αποφάσισε να φωτογραφηθεί ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο στη δική της περίπτωση δεν έλαβε κάποιο χρηματικό ποσό γι αυτή της την απόφαση, καθώς οι φωτογραφίες «ανέβηκαν» στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Σακίρα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς μαζί με τον σύντροφό της απευθύνουν έκκληση, μέσω ενός video, σε θαυμαστές και φίλους να προσφέρουν τα χρήματα που θα έδιναν, προκειμένου να τους αγοράσουν κάποιο δώρο για τη γέννηση του παιδιού τους, στη Unicef για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μπαίνουν μέσα σ’ ένα ειδικό site που έχει δημιουργήσει το ζευγάρι, μέσα από το οποίο έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα της φιλανθρωπικής οργάνωσης, όπως κουνουπιέρες και εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: