Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πότε έκανε σεξ για πρώτη φορά;



Η Κατερίνα Καινούργιου, καλεσμένη στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» το βράδυ της Πέμπτης, μίλησε για τη σέξι πλευρά της, στην οποία δεν έχει πιστέψει, την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πότε έκανε σεξ για πρώτη φορά, αλλά και για την επιλογή της να μην μένει μόνης της.

«Ο πατέρας μου ακόμα με ελέγχει τι ώρα γύρισα σπίτι» παρδέχτηκε η 27χρονη παρουσιάστρια του Alpha, ενώ αποκάλυψε πως συνεχίζει να μένει με τους γονείς της: «Φοβάμαι να μείνω μόνη μου. Μένω με τους γονείς μου. Ένα εξάμηνο έμεινα μακριά τους και ξαναγύρισα».



Η Κατερίνα Καινούργιου, ακόμη, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πότε έκανε για πρώτη φορά έρωτα: «Μέχρι τα 19 δεν είχα βγει ούτε ραντεβού. Στα 18 πρέπει να έδωσα το πρώτο φιλί. Την πρώτη μου σεξουαλική επαφή την είχα κάπου στα 22. Δεν βιάστηκα να κάνω σεξ. Είμαι παραδοσιακή και πολύ πουριτανή». 

Πάνω στο ίδιο θέμα, βέβαια, η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν έχω πιστέψει πολύ στην sexy πλευρά μου. Είναι ότι είμαι συντηρητική; Είναι ο τρόπος που μεγάλωσα; Δεν ξέρω!», παραδεχόμενη παράλληλα πως έχει φάει «χυλόπιτες» από άντρες. 



Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως υπήρξαν κριτικές, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της παρουσίας που την έκαναν καλύτερη, ενώ δεν δίστασε να επισημάνει πως έκανε θεραπεία για να διορθώσει τον τρόπο που μιλάει: «Προσπάθησα να το διορθώσω και να το φτιάξω. Έχω κάνει ορθοφωνία και λογοθεραπεία. Δεν με ενοχλεί πια. Στο πανεπιστήμιο με κορόιδευαν συνέχεια. Μου λέγανε: "Τι φοβερό το τρομερό να μην μπορώ να πω το ρο". Το είχα πολύ ψυχολογικό. Μια ατέλεια όμως μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς. Πρέπει να την αγαπήσουμε».

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: