Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Εκατό δολ. την ημέρα για σεξ με τρεις πορνοστάρ



Ευτελές ποσό ήταν η αμοιβή της LiLo για τη συμμετοχή της στη χαμηλού προϋπολογισμού ταινία «The Canyons» όπου η πρωταγωνίστρια κάνει σεξ με τρεις πορνοστάρ. Αν και πολλοί θεωρούσαν πως η προβληματική ηθοποιός επιτέλους θα... πιάσει την καλή καθώς οι απαιτήσεις ως προς το... σεξ ήταν ιδιαίτερα υψηλές, η Linday Lohan αμείφθηκε μόλις με 100 δολάρια την ημέρα για αυτήν την ταινία.


Μάλιστα, σύμφωνα με τον αρθρογράφο των New York Times Stephen Rodrick , που ήταν σε καθημερινή επικοινωνία με τον σκηνοθέτη, Paul Schrader, η Lindsay εκτός της αμοιβής των 100 δολ./ημέρα θα είχε μερίδιο από τα έσοδα, αλλά καμία συμμετοχή στις αποφάσεις που αφορούσαν το πρότζεκτ ούτε μπορούσε να διαπραγματευτεί τις σεξουαλικές σκηνές.

Λέγεται μάλιστα, ότι η Li-Lo τρομοκρατημένη για τις συγκεκριμένες σκηνές κλειδώθηκε στην ντουλάπα και προκειμένου να μην χαθεί η ημέρα γυρισμάτων ο σκηνοθέτης έβγαλε τα ρούχα του ώστε να την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα. Μαζί του γδύθηκαν και ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο πορνοστάρ James Dean αλλά και δύο ακόμη ηθοποιοί. Η Lindsay τότε πιο θαρραλέα έβγαλε τη ρόμπα της και ο σκηνοθέτης φώναξε «Αction» για να γυρίσουν μία σκηνή που διήρκεσε μόλις 14 λεπτά.

Σύμφωνα με τον Rodrick, η Lohan προκάλεσε ένα σωρό προβλήματα στην ταινία, που κ΄σοτισε συνολικά μόλις 250.000 δολάρια. Πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα η ηθοποιός απολύθηκε και επανεπροσλήφθη. Ο σκηνοθέτης εξοργίστηκε μαζί της όταν άργησε να εμφανιστεί στην ανάγνωση του σεναρίου με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Ο Schrader την απέλυσε λέγοντάς της ότι έχει ήδη έτοιμη την αντικαταστάτριά της, μία νεαρή ηθοποιό από το Παρίσι. Τότε – λέγεται- η Li-Lo πήγε στο ξενοδοχείο κι επί 90 λεπτά χτυπούσε την πόρτα του δωματίου του παρακαλώντας τον να την προσλάβει ξανά, όπως κι έγινε ύστερα από κοινή απόφαση του συνεργείου.

Όπως τονίζει ο αρθρογράφος, η Lohan πριν από τις σκηνές σεξ με τους τρεις πορνοστάρ έπινε πολύ και στη συνέχεια οδηγούσε υπό την επήρεια, αν και της πρότειναν να τη μεταφέρουν. «Όλοι ήλπιζαν ότι την επόμενη ημέρα η πρωταγωνίστριά τους θα ήταν ζωντανή», σημειώνει ο Rodrick.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: