Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο Μελ Γκίμπσον πατέρας των παιδιών της Φόστερ;


Ο Γκίμπσον πατέρας των αγοριών της Φόστερ;

Λογικό συμπέρασμα ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας;


Η Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Σεσίλ ντε Μιλ στην πρόσφατη τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών και με τον λόγο της εκτός του ότι συγκίνησε την πλειοψηφία όσων την άκουσαν, προκάλεσε και θύελλα φημών σχετικά με το μοναδικό κομμάτι της προσωπικής της ζωή το οποίο κρατά ακόμη επτασφράγιστο μυστικό.

.
Η Τζόντι Φόστερ με τους τρεις άντρες της ζωής της. Τον Μελ Γκίμπσον και τους δυο γιους της, Τσάρλι και Κιτ. Βρε, λες;
Η Τζόντι Φόστερ με τους τρεις άντρες της ζωής της. Τον Μελ Γκίμπσον και τους δυο γιους της, Τσάρλι και Κιτ. Βρε, λες;
Η 50χρονη πολυβραβευμένη σταρ επέλεξε αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσει αυτό που γνώριζαν όλοι τόσα χρόνια και που ποτέ η ίδια δεν έκρυψε από τους δικούς της ανθρώπους ή όσους γνώριζε προσωπικά. Ότι δηλαδή είναι γκέι.
Ευχαρίστησε μάλιστα ιδιαίτερα και την επί 20ετία σύντροφό της και συν-γονέα -όπως την αποκάλεσε μεταξύ άλλων- Σίντεϊ Μπερνάρ (Cidney Bernard).
Έλα όμως που είπε και κάτι άλλο στον λόγο της που άφησε πολλά ερωτηματικά δίνοντας ταυτόχρονα αφορμή για έντονη "σεναριογραφία".(Στο βίντεο που ακολουθεί δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα)
Σε κάποιο σημείο η Φόστερ ευχαρίστησε και τον Γκίμπσον λέγοντας χαρακτηριστικά –και ενώ εκείνος την κοιτούσε στην κυριολεξία με ανοιχτό το στόμα και χωρίς ανάσα- "Σ' ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις καλά ότι με έσωσες και εσύ".
Αυτό ήταν... Τι εννοούσε η Τζόντι;
Η φιλία των δύο ηθοποιών μετρά πολλά χρόνια και ο ένας στάθηκε στον άλλο σε πολύ δύσκολες στιγμές,οπότε δεν ήθελε και πολύ για να βγει το συμπέρασμα: ο Μελ Γκίμπσον είναι ο πατέρας και του Τσαρλς και του Κιτ, των δυο γιων της Τζόντι Φόστερ, οι οποίοι όπως έχει ομολογήσει η ίδια η μαμά τους, θα μάθουν την ταυτότητα του πατέρα τους στα 21 τους χρόνια.
Τα αγόρια είναι σήμερα 15 και 12 χρονών αντίστοιχα οπότε έχουμε ακόμη έξι χρόνια τουλάχιστον για να μάθουμε όλοι την αλήθεια.
Θυμίζουμε ότι ο Μελ Γκίμπσον έχει επτά (!) παιδιά από την πρώην γυναίκα του, Ρόμπιν καθώς και τη μικρή Σοφία από τη σχέση του με τη Ρωσίδα πιανίστρια, Οκσάνα Γκριγκορίεβα με την οποία τον χωρισμό τους ακολούθησε μεγάλη δικαστική διαμάχη.









Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: