Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γνωστό μοντέλο θέλει να σχεδιάσει... προφυλακτικά



Το κορίτσι που θα αναστατώσει το βρετανικό Celebrity Big Brother έχει από τώρα στο μυαλό της το επόμενο βήμα στην καριέρα της.
Το γκλάμουρ μοντέλο της περίφημης «Page 3» της «The Sun», Λέισι Μπάνγκαρντ (Lacey Banghard), δήλωσε απερίφραστα με τι θα ασχοληθεί αφού φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού: «Θέλω να βγάλω χρήματα από το όνομά μου. Το «Banghard θα μπορούσε να είναι φοβερό όνομα για μάρκα προφυλακτικών "Banghard, bang safe"» δήλωσε η 20χρονη στο περιοδικό Nuts.

Η Λέισι παρακολουθούσε φανατικά το Big Brother και τώρα μπήκε και η ίδια στο σπίτι... Τι θα αποκαλύψει η νεαρή καλλονή στους θεατές; Το τεράστιο και αντιαισθητικό μεγάλο δάκτυλο του ποδιού της! Τα αδέρφια της της έλεγαν «Toe-tanic» (από τον Τιτανικό) και η ίδια λέει ότι: «Νομίζω έρχεται να εξισσοροπήσει το τεράστιο στήθος μου». Η Λέισι γδύθηκε πρόσφατα για το ημερολόγιο του ανδρικού περιοδικού «Nuts» 2013.


Γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1992 στο Μπέντφορντ της Βρετανίας. Το 2011 κέρδισε το βραβείο της Sun για το κορίτσι με το πιο πλούσιο φυσικό στήθος και, αν και έχει ύψος μόλις 1,55 κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, κυρίως μέσα από φωτογραφήσεις για αντρικά περιοδικά.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: