Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Τίνα Καντελάκη: Γνωρίστε μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες της Ρωσίας



Στις δέκα πιο ισχυρές γυναίκες της Ρωσίας συμπεριλαμβάνεται και η Τίνα Καντελάκη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του Τύπου, της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης αλλά και της εστίασης.


Η Τίνα Καντελάκη έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα της, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, όπως και η ίδια, ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Αρμενία. Η Τίνα σπούδασε φαρμακολογία, όμως σύντομα άφησε τον συγκεκριμένο χώρο για να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Σήμερα είναι παρουσιάστρια σε ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στη ρωσική τηλεόραση. Εκτός από δυναμική παρουσιάστρια, είναι και πολύ καλή επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας παραγωγής «Apostol Media Group».

Όσον αφορά την επιχειρηματική της δράση, η Καντελάκη δεν αρκείται στο πολιτικό της talk-show ή στην παραγωγή εκπομπών. Η εταιρεία της παρέχει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, ενώ η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυρίων με γνωστή εταιρεία καλλυντικών προκειμένου να δανείσει το πρόσωπό της σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Είναι, επίσης, ιδιοκτήτρια του κορυφαίου εστιατορίου Tinatin στη Μόσχα, όπου σερβίρονται αποκλειστικά πιάτα βασισμένα σε συνταγές της μητέρας της - εξού και πρόσφατα βραβεύτηκε ως το καλύτερο έθνικ εστιατόριο στη Ρωσία.

Ενώ η Καντελάκη θεωρείται πρέσβειρα της ομορφιάς και υπόδειγμα καλού γούστου, ταυτόχρονα συμμετέχει στη Ρωσική Επιτροπή Παιδείας, προωθεί την εισαγωγή της τεχνολογίας στα ρωσικά σχολεία και ασχολείται ενεργά με τη βελτίωση της εκπαίδευσης στη χώρα.

Στις 28 Φεβρουάριου του 2012, μάλιστα, διοργάνωσε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους τότε υποψηφίους για τη ρωσική προεδρία, με τίτλο «Το μέλλον της ρωσικής εκπαίδευσης: πώς να αποφύγουμε την καταστροφή». Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε τεθεί επικεφαλής της δημόσιας επιτροπής των «Καθαρών Εκλογών», του παρατηρητηρίου που συστάθηκε από το Συντονιστικό Συμβούλιο Νέων Δικηγόρων.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: