Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η Anne Hathaway παίζει Σαίξπηρ: θα πρωταγωνιστήσει στο "Ημέρωμα της Στρίγγλας"



Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σαιξπιρική κωμωδία "Το Ημέρωμα της Στρίγγλας" θα είναι η επόμενη επαγγελματική πρόκληση για την Αnne Hathaway.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη νίκη της Anne Hathaway στις Χρυσές Σφαίρες, με το βραβείο του Β' Γυναικείου ρόλου, η ηθοποιός ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη της ταινία, μία μοντέρνα διασκευή της σαιξπιρικής κωμωδίας "Το Ημέρωμα της Στρίγγλας". Σε μια από τις πιο γνωστές διασκευές του "The Taming of the Shrew" του 1967 είχαν πρωταγωνιστήσει η Elizabeth Taylor και ο Richard Burton.


Το σενάριο της καινούργιας ταινίας υπογράφει η Abi Morgan, η οποία έγραψε πέρυσι τα σενάρια για το "Shame"  και το "Ιron Lady". Mάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διασκευή ναι μεν θα είναι μοντέρνα, όμως η ταινία δε θα είναι τοποθετημένη τη σημερινή εποχή, αλλά στην Ιταλία των μέσων του 20ου αιώνα.
Η ιστορία έχει ως εξής: Ένας πατέρας με δυο κόρες, τη γλυκιά Μπιάνκα και τη δύστροπη Κατερίνα, προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο μνηστήρα για τη δεύτερη, η οποία όμως αρνείται να συμβιβαστεί με τις νόρμες της εποχής και να υποταχθεί σ' έναν άντρα. Στην πόλη εμφανίζεται ο Πετρούκιο που δέχεται να παντρευτεί αυτήν την ενδιαφέρουσα γυναίκα, την οποία οι άλλοι φοβούνται να πλησιάσουν. Παράλληλα, βάζει στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα την εξημερώσει.
Το έργο του Σέξπιρ έχει διασκευαστεί (υπό μια μοντέρνα οπτική) και στο πρόσφατο παρελθόν, στο "10 Things I Hate About You", το 1999 με τον Heath Ledger και την Julia Stiles.
 
Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ακόμη στα σίγουρα ποια από τις δύο αδερφές θα υποδυθεί η Anne, όμως πιθανολογείται ότι θα πάρει τον ρόλο της Κατερίνα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: