Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Aλ Πατσίνο και Μπράιαν Ντε Πάλμα ξανά μαζί!



Είκοσι χρόνια μετά το «Carlito's Way», ο Αλ Πατσίνο συνεργάζεται με τον Μπράιαν Ντε Πάλμα, ζωντανεύοντας στο σινεμά την πραγματική - συναρπαστική και συνάμα τραγική - ιστορία του προπονητή Τζο Πατέρνο.


Ο Πατσίνο και ο Ντε Πάλμα στα γυρίσματα του «Carlito's Way» στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Στην τρίτη τους συνεργασία («Ο Σημαδεμένος» το 1983 και το «Carlito's Way» του 1993), οι Αλ Πατσίνο και Μπράιαν Ντε Πάλμα θα συναντηθούν ξανά στο κινηματογραφικό πλατό, για τις ανάγκες του «Happy Valley», της αληθινής ιστορίας του προπονητή των Penn State Nittany Lions, ο οποίος μετά από σαράντα χρόνια στον πάγκο της ομάδας θεωρήθηκε υπεύθυνος για τη συγκάλυψη μιας υπόθεσης παιδοφιλίας που του κόστισε εκτός από τη φήμη και την καριέρα του.

Ιδανικό θέμα, θα έλεγε κανείς, τόσο για τον Ντε Πάλμα που (όταν θέλει) χειρίζεται τις δύσκολες ιστορίες με νεύρο και διεισδυτικότητα, όσο και για τον Πατσίνο που στο ρόλο του Πατέρνο ενδέχεται να μεγαλουργήσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, επιστρέφοντας επιτέλους και στο σινεμά με ένα μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο (οι τελευταία του μεγάλη στιγμή παραμένει το τηλεοπτικό «You Don't Know Jack» στο ρόλο του επίσης αμφιλεγόμενου Τζακ Κεβόρκιαν, πιο γνωστού ως «Dr. Death»).

Το φιλμ θα βασιστεί στο «Paterno», το best - seller που έγραψε ο αθλητικός δημοσιογράφος Τζο Ποσνάνσκι, ενώ αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό όνομα για τη σεναριακή του διασκευή είναι ο Ντέβιντ ΜακΚένα του «American History X» και του «Blow».

Για την ώρα, μην ανυπομονείτε και τόσο για το ανεκδιήγητο «Passion» του Μπράιαν Ντε Πάλμα που έκανε την πρεμιέρα του στο 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά ανυπομονείτε όσο θέλετε για τη βιογραφία του Φιλ Σπέκτορ με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο που θα δούμε σύντομα - ελπίζουμε - από το HBO  (διαβάστε περισσότερα εδώ).




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: