Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

5 τρικ για σούπερ σέξι πρόσωπο στο κρύο


5 τρικ για σούπερ σέξι πρόσωπο στο κρύο

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο χειμωνιάτικος ουρανός σου προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξεις τη γοητεία σου, απλώς προσαρμόζοντας ανάλογα το καθημερινό μακιγιάζ σου.


Η κεντρική ιδέα είναι ότι όσο ο ήλιος παραμένει κρυμμένος πίσω από τα σύννεφα και το θερμόμετρο πέφτει, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για μακιγιάζ, καθώς η επιδερμίδα μας δείχνει ακόμη πιο χλωμή κάτω από το αδύναμο φως. Βέβαια, ο στόχος δεν είναι να καλύψεις το πρόσωπο σου πίσω από μια ψεύτικη μάσκα, αλλά να δείχνεις εξίσου φρέσκια και υγιής, όσο και το με το καλοκαιρινό σου μαύρισμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι να διατηρείς την επιδερμίδα σου σε καλή κατάσταση που με απλά λόγια σημαίνει δύο πράγματα: απολέπιση και κατάλληλη ενυδάτωση. Βλέπεις, το δυνατό κρύο ξηραίνει το δέρμα όσο κι ο ήλιος και είναι πολύ εύκολο να το "κάψει" και να του δώσει μια αγριωπή όψη. Όσο όμως φροντίζεις να το διατηρείς απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα (χωρίς υπερβολές που θα σε φέρουν στο άλλο άκρο, εννοείται), τόσο καλύτερα θα απορροφά τα προϊόντα ενυδάτωσης και τόσο πιο όμορφο και φυσικό θα φαίνεται το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία γίνεται ιδιαίτερα απλή:

1. Ναι στο μέικαπ:
Απαραίτητη προϋπόθεση για μια ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι ένα ελαφρύ μέικαπ που θα εξαφανίσει τις διχρωμίες και τις κοκκινίλες που πιθανόν να εμφανίζεις με το κρύο. Διάλεξε λοιπόν ένα προϊόν με ενδιάμεση κάλυψη, ή μια κρέμα ΒΒ, στην σωστή απόχρωση για σένα και δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο κέντρο του προσώπου σου, σβήνοντας το προς τα άκρα. Σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με μια πολύ ελαφριά στρώση διάφανης πούδρας.

2. Χείλια για φίλημα:
Ξέχνα για λίγο το λιπ γκλος και ανακάλυψε τη δύναμη του άχρωμου λιπ-μπαλμ που θα έχεις πρόχειρο στη τσάντα σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή για να κρατάς τα χειλάκια σου απαλά και σωστά ενυδατωμένα. Πριν το απλώσεις, κάλυψε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών σου με ένα μολύβι στο αγαπημένο σου χρώμα (όσο πιο κοντά στο φυσικό σου τόσο το καλύτερο) για να προσθέσεις λίγη ζωντάνια στο πρόσωπο και είσαι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

3. Ναι στο ρουζ:
Οι ροζ και ροδακινί αποχρώσεις είναι οι πρώτες σου επιλογές γι' αυτό τον χειμώνα, ακόμη κι αν τα μαγουλάκια σου κοκκινίζουν από φυσικού τους. Για να διαλέξεις τον σωστό τόνο για το δικό σου δέρμα, αρκεί να τσιμπήσεις το μάγουλο σου και να ταιριάξεις το χρώμα με το ανάλογο προϊόν.

4. Παστέλ αποχρώσεις:
Τα ουδέτερα χρώματα και το μαύρο περίγραμμα στα μάτια παραμένουν πάντα μια ασφαλής επιλογή, αλλά γιατί να μην πειραματιστείς λίγο με κάποιες πιο γλυκιές αποχρώσεις που θα έρθουν σε αντίθεση και θα φωτίσουν τη μουντάδα μιας γκρίζας μέρας; Πόσο μάλλον που φέτος όλα τα χρώματα, από το θαλασσί και το λιλά, μέχρι το κίτρινο του λεμονιού και το πορτοκαλί είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

5. Μάσκαρα ανυπερθέτως!
Δυο-τρεις στρώσεις μάσκαρα είναι απαραίτητες ακόμη κι αν δεν θέλεις να τονίσεις ιδιαίτερα τα μάτια σου. Άπλωσε τες διαδοχικά, πριν προλάβει να στεγνώσει, μέχρι να πετύχεις την απαραίτητη ένταση και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα αδιάβροχο προϊόν για ν' αντιστέκεται στις ιδιοτροπίες του καιρού χωρίς να σε μουτζουρώνει.

Πες όχι: στις πολύ σκούρες, ή σκοτεινές αποχρώσεις ιδιαίτερα για το πρωί και ακόμη περισσότερο αν φοράς σκούρα ρούχα. Με τόση μουντάδα γύρω μας όλοι χρειαζόμαστε κάτι για να μας φωτίσει και να μας ανεβάσει τη διάθεση, έστω κι αν μιλάμε για μια σκιά ματιών.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: