Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η 23χρονη Μάλορι Χάγκαν στέφθηκε Μις Αμερική


Η 23χρονη Μάλορι Χάγκαν στέφθηκε Μις Αμερική Εκτός από το στέμμα η ξανθιά καλλονή κέρδισε 50.000 δολάρια υποτροφία για σπουδές σε κολλέγιο

Η 23χρονη Μάλορι Χάγκαν (Mallory Hagan) από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης εξολόθρευσε 13 χιλιάδες υποψήφιες και κατάκτησε το πολυπόθητο στέμμα! Όχι τόσο με την ομορφιά της, αν και ομολογουμένως είναι καλλονή, όσο με την… σπιρτάδα της.


Όλα κρίθηκαν στην ερώτηση των κριτών, σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια που μαστίζουν τα σχολεία της Αμερικής εδώ και χρόνια, για το κατά πόσο η ένοπλη περιφρούρηση τους από την αστυνομία μπορεί να αποτελέσει λύση. Διαβάστε την απάντηση της νεαρής κοπέλας.

"Το έθνος δεν μπορεί και δεν πρέπει να καταπολεμήσει τη βία με βία" είπε η Μάλορι και κάπως έτσι αναδείχθηκε νικήτρια του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς.

"Ο τυφώνας Σάντι μπορεί να παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του, αλλά όχι το πνεύμα μας και την ψυχή μας" δήλωσε μετά τη νίκη της η Χάγκαν και πρόσθεσε: "Είμαι η Μις Νέα Υόρκη και η Μις Αμερική".

Εκτός από το στέμμα η ξανθιά καλλονή κέρδισε 50.000 δολάρια υποτροφία για σπουδές σε κολλέγιο.


Να σημειωθεί πως τα φετινά καλλιστεία ξεχώρισαν και για ακόμη ένα λόγο: στην τελική φάση διαγωνίστηκε μια 18χρονη κοπέλα που πάσχει από αυτισμό, αλλά και μια ακόμη συνομήλικη της που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: