Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΟΦΗ-Αρης 2-0




Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια τον Αρη (2-0) στο "Γεντί Κουλέ" και έφτασε τους 20 βαθμούς. Ο Περογραμβράκης άνοιξε το σκορ και ο Παπάζογλου το έκλεισε.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, Αρης και ΟΦΗ είχαν από δύο τελικές. Στο 80ο λεπτό οι τελικές ήταν 8-4 υπέρ του ΟΦΗ. Αυτή ήταν η διαφορά που έκρινε και την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ.
Ο ΟΦΗ του Πετράκη έβγαλε ενέργεια, φάσεις και διάθεση ίσως για πρώτη φορά εφέτος. Μπορεί το ξεκίνημα να ήταν κακό και ο Αρης να απείλησε έχοντας και δοκάρι με τον Αγγελούδη, στη συνέχεια όμως το ματς διαφοροποιήθηκε και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων.
Σε αυτό βοήθησε και το γκολ του Περογραμβράκη. Σέντρα του Λαμπρόπουλου, ένα ακόμα λάθος του Βελλίδη και πάσα "πάρε-βάλε" στον νεαρό παίκτη, ο οποίος έκανε την προβολή και σκόραρε για τέταρτη φορά εφέτος.
Στο δεύτερο μέρος θα περιμέναμε την αντίδραση του Αρη. Θαρρείς, όμως, πως η ομάδα του Αγκάνθο ήταν αυτή που βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε άψογα το ματς, έδωσε χώρο στους "κίτρινους" δίχως να απειληθεί, ενώ στις αντεπιθέσεις προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο για να κάνει τη ζημιά.
Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου έχασαν ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του δεύτερου που είχε δοκάρι σε πλασέ μετά από πάσα του Ιωαννίδη. Στο τέλος, όμως, δεν είδαμε τον περίφημο νόμο του ποδοσφαίρου και ο ΟΦΗ πήρε αυτό που άξιζε. Εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου και κεφαλιά του Παπάζογλου για το 2-0 στο 90ο λεπτό. Σκορ που "κλείδωσε" το τρίποντο-ανάσα για την ομάδα της Κρήτης.
 

Κλειδί αγώνα:
Ο ΟΦΗ έβγαλε φάσεις, σπάνιο βάσει των όσων είχαμε δει μέχρι τώρα. Είχε διάθεση, κυνήγησε ορθολογικά το ματς και δικαιώθηκε. Εξαιρετικός ο Λαμπρόπουλος, αλλά και ο Κουτσιανικούλης.
MVP:
Ολοένα ανεβαίνει σε απόδοση και αυτοπεποίθηση ο Θανάσης Παπάζογλου και αυτό φαίνεται στην παρουσία του. Και φυσικά στα γκολ.
Αδύναμος κρίκος:
Σε αντίθεση με άλλες φορές, ο Αγκάνθο μπήκε, αλλά δεν βοήθησε.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: