Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Έξαλλοι παίκτες που αγόρασαν το «The War Z»


eksalloi-paiktes-poy-agorasan-to-The-War-Z

Το The War Z έκανε την εμφάνιση του στις 17 Δεκεμβρίου και κατάφερε εντός ολίγων ωρών να σκαρφαλώσει στη κορυφή του Steam. Σύμφωνα όμως με αναφορές του GameSpy, η σελίδα του παιχνιδιού περιέγραφε διάφορους in-game χάρτες μεγέθους 100 με 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα τη στιγμή που μόλις ένας των 100 ήταν παρόν στο παιχνίδι.
Επίσης ανέφερε 100 παίκτες ανά serves μα μόνο 50 είναι δυνατόν να συνδεθούν συνολικά, ενώ και οι περισσότερες φωτογραφίες που υπάρχουν στη σελίδα δείχνουν χαρακτηριστικά που ακόμα δεν υπάρχουν στον τίτλο. Οι κατηγορίες όμως δεν τελείωσαν εκεί καθώς υπήρξε παραπλάνηση και ως προς τους ενοικιαζόμενους ιδιωτικούς servers, τα level skills και τις friends lists, λειτουργίες που απουσιάζουν πλήρως.

Αντί η Hammerpoint interactive να τροποποιήσει τη σελίδα του παιχνιδιού, ο Sergey Titov που ανήκει στην ομάδα ανάπτυξης, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες που «δεν κατάλαβαν σωστά αυτό που έπρεπε». Παρόλα αυτά δήλωσε πως γίνονται προσπάθειες να αλλάξει το περιεχόμενο περιγραφής του τίτλου στο Steam ώστε να μην παραπλανούνται οι παίκτες. Το θέμα όμως φαίνεται να μην σταματάει εκεί αφού αρκετοί παίκτες που πλήρωσαν «απλά για μια beta» όπως λένε, κινητοποιούνται ώστε να κάνουν μήνυση στην Valve εάν αρνηθεί να τους επιστρέψει τα χρήματά τους.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: