Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σοκάρει η ιστορία της Valeria που ζυγίζει μόνο 25 κιλά! Κι όμως έχει 20χρονες θαυμάστριες που θέλουν να της μοιάσουν!



Σοκάρει η ιστορία της 39χρονης Βαλέρια που είναι αυτή τη στιγμή η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο αφού ζυγίζει μόνο 25 κιλά!

/


Η ίδια παρά το γεγονός ότι η υγεία της δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση έχει βάλει σκοπό της ζωής της να δώσει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια του πλανήτη που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, μιλώντας ανοιχτά για την περίπτωσή της και δηλώνοντας πως η ανορεξία αν δεν αντιμετωπιστεί οδηγεί σε βέβαιο θάνατο.

Το τραγικό στην ιστορία της Βαλέριας είναι ότι έχει θαυμάστριες που τις στέλνουν απελπισμένα mail με το αίτημα να τους διδάξει να αποκτήσουν το σκελετωμένο της look! H ίδια σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Sun, είπε ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει κανένα νεαρό κορίτσι να πεθάνει και ότι οι περισσότερες θαυμάστριές της που είναι περίπου στην ηλικία των 20 την έχουν σαν πρότυπο!

H 39χρονη, παιδεύεται χρόνια με την ανορεξία και όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η κατάστασή της είναι τραγική. Το πρόβλημά της ξεκίνησε στην εφηβεία όταν η μητέρα της, της έλεγε ότι είναι παχουλή και ότι μεγαλώνοντας θα γίνει χοντρή σαν τους συγγενείς τους.

Εδώ βλέπεις τη Βαλέρια στα 19 της χρόνια



Η ίδια θέλει να πει σε όλους την ιστορία της έτσι ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη της ανορεξίας, όσα περισσότερα κορίτσια μπορεί.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: