Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αποθηκεύστε τα tweets σας και επίσημα πλέον


Αποθηκεύστε τα tweets σας και επίσημα πλέον

Το Twitter ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας


Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την πολυαναμενόμενη λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες του να αποθηκεύουν το ιστορικό των tweets στον υπολογιστή τους. Η υπηρεσία ήταν ανεπίσημα διαθέσιμη από τις αρχές της εβδομάδας για περιορισμένο αριθμό χρηστών, πλέον κυκλοφορεί κανονικά και μπορεί ο καθένας να την χρησιμοποιήσει.

Το Twitter λοιπόν έκανε γνωστό πως στο εξής οι χρήστες του θα μπορούν να «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους όλα τους τα tweets από την πρώτη κιόλας μέρας εγγραφής τους στην υπηρεσία. Η ανακοίνωση έγινε από το επίσημο blog της εταιρίας και τόνιζε πως «μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλους και σε όλες τις γλώσσες που προσφέρουμε».

Το αρχείο που θα κατεβάζει ο κάθε χρήστης θα έχει τη μορφή ημερολογίου και θα δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης των tweets βάσει λέξεων φράσεων, hashtags ή λογαριασμών. Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία, πρέπει αρχικά να πάτε στις ρυθμίσεις του Twitter, στη συνέχεια να επιλέξετε την τελευταία επιλογή, «Your Twitter Archive» και τέλος θα σας σταλεί ένα email που θα περιέχει το αρχείο σε τύπο .zip και αντίστοιχες οδηγίες.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: