Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλύπτεται η «ναυαρχίδα» της Sony


Αποκαλύπτεται η «ναυαρχίδα» της Sony

Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Xperia Yuga C6603


Η ρώσικη ιστοσελίδα mobile-review δημοσίευσε φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα νέο smartphone της Sony με οθόνη 5 ιντσών και κωδική ονομασία Xperia Yuga C6603.

Η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται να ακολουθεί την νέα τάση των «phablets» που ξεκίνησε η Samsung με τα επιτυχημένα Galaxy Note.

Ο σχεδιασμός του Xperia Yuga, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, απέχει από τη σημερινή σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, καθώς βασίζεται σε πιο καθαρές γραμμές με απότομες γωνίες και δείχνει πιο λεπτό. Διακρίνεται από την απλότητα, γεγονός που θα κριθεί από το γούστο του καθενός για το αν είναι θετικό ή αρνητικό.

.



Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν, οθόνη τεχνολογίας Mobile Bravia Engine, 5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 και πυκνότητα 440ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm Snapdragon S4, 2GB μνήμης RAM, κάρτα γραφικών την Adreno 320 και κάμερα Exmor 12 megapixel, ενώ η χωρητικότητα του θα εξαρτάται από το μοντέλο που θα διαλέξει ο καθένας.

Μετά από ένα σχετικά μεγάλο διάστημα που η Sony, προσπαθούσε να ακολουθήσει τις άλλες εταιρίες, φαίνεται πως τελικά κατάφερε να δημιουργήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά συσκευών. 

Η αρχή έγινε με το Xperia T και το Xperia Yuga συνεχίζει στην ίδια λογική. Φυσικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε το MWC (Mobile World Congress) για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι φήμες πάντως λένε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2013.




















Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: