Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αυτές είναι οι πιο όμορφες κοκκινομάλλες στην ιστορία της showbiz ( photos )


Δώρο Χριστουγέννων: Αυτές είναι οι πιο όμορφες κοκκινομάλλες στην ιστορία της showbiz

Koκκινομάλλες. Μία αγάπη και παντοτινή. Φυσικές και μη. Γεμάτες φακίδες. Με ανοιχτές ή σκούρες επιδερμίδες. Σε όλες τις αποχρώσεις από το πυρόξανθο μέχρι το σκούρο άλικο. Αν σε γοητεύσει μία κοκκινομάλλα δύσκολα θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις. Στο κλασικό ερώτημα ξανθές ή μελαχρινές, η πραγματική απάντηση είναι κοκκινομάλλες. Μπορεί τα παστέλ να είναι το απόλυτο hair trend της σεζόν και όλες οι γυναίκες να ξορκίζουν τα κόκκινα μαλλιά που τόλμησαν τα περασμένα χρόνια, αλλά η πραγματικά μόδα των ginger δεν περνά ποτέ.
Το πιο σπάνιο χρώμα μαλλιών στη γη, είναι και αυτό που δίνει και την αίσθηση της μοναδικότητας. Και τριάντα σπουδαίες γυναίκες της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας των τελευταίων 60 χρόνων το αποδεικνύουν.

Από την Clara Bow, τη Katherine Hepburn, τη Rita Hayworth και τη Jessica Rabbit μέχρι τη Molly Ringwald, την Emma Stone, τη Nicole Kidman και τη Julianne Moore, οι γυναίκες που τίμησαν το κόκκινο χρώμα στην κώμη τους πέρασαν για πάντα στην ιστορία ως μερικές από τις ωραιότερες που περπάτησαν πάνω στη γή. Όλες τους είναι μοναδικές, όλες τους ερωτεύσιμες. Δείτε την gallery και εμπνευστείτε από τα διάσημα κορίτσια που κάνουν τα κόκκινα μαλλιά μια κλασική αξία πέρα από εφήμερα trend.

   

   

   

   

   

   

   

                                       


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: