Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Rihanna: Από το φτωχό λυόμενο στα Barbados στην 12 εκατ. $ μονοκατοικία του Los Angeles



Νέο σπίτι συνολικής έκτασης 33.541 τετραγωνικών μέτρων απέκτησε η Riri. Στα 24 της έχει όλα όσα ένα κορίτσι στην ηλικία της θα ονειρευόταν.
Δείτε ακόμα το πατρικό της.
Αν εξαιρέσεις τον Chris Brown, ο οποίος την ταλαιπωρεί, η Rihanna εχει όλα όσα ένα κορίτσι θα ευχόταν να είχε στα 24 χρόνια του. Είναι ταλαντούχα, διάσημη, πλούσια και υγιής. Της αξίζει κάθε πολυτέλεια, καθώς δουλεύει πάρα πολύ να είναι νούμερο 1 στην δουλειά της κι έτσι αγόρασε ένα σπίτι 12 εκατομμυρίων δολαρίων στο Los Angeles ώστε να ξεκουράζεται.


Η νέα μονοκατοικία της είναι 11.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ όλη η έπαυλη απλώνεται σε 33.541 συνολικά με πολύ πράσινο, εξωτερική πισίνα και αρκετή ησυχία, ώστε να κάνει τα θρυλικά πάρτι της.Το τεράστιο, ολοκαίνουργιο νέο σπίτι της Riri έχει επτά κρεβατοκάμαρες, εννέα μπάνια και ένα τεράστιο game και media δωμάτιο να αράζει με τους φίλους και την οικογένειά της. Δίπλα στην εξωτερική πισίνα υπάρχει pool bar και BBQ, τα γκαράζ είναι είκοσι και η backyard ευρύχωρη ακόμα και για ένα μονό στο μπάσκετ. Όσον αφορά στη νέα της γειτονιά, θα έχει πολύ καλή παρέα καθώς η Heidi Klum, ο Seal, αλλά και ο Tom Brady με την Gizele έχουν σπίτια πολύ κοντά της.
Το σπίτι που μεγάλωσε
Η Rihanna πρόσφατα αγόρασε, επίσης, ένα σπίτι με πέντε κρεβατοκάμαρες για την μητέρα της, Monica Braithwaite στα Barbados. Όσον αφορά στο πατρικό της, είναι ένα πολύ μικρό λυόμενο σπίτι στα Barbados, στο οποίο έμενε μέχρι τα 16 χρόνια της.
Δείτε ακόμα το video clip "Diamonds" από το τελευταίο άλμπουμ της Rihanna, "Unapologetic".
Η κεντρική φωτογραφία είναι Getty Images.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: