Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Mικρό μαύρο φόρεμα & παντελόνι: 4 party looks


Ένα απλό μαύρο φόρεμα, μπορεί να μεταμορφωθεί!

Το μικρό μαύρο φόρεμα και το μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή, αποτελούν δύο από τα βασικότερα κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.



Το μικρό μαύρο φόρεμα και το στενό μαύρο παντελόνι- κολάν
Με τον κατάλληλο συνδυασμό και τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να έχεις πολλά διαφορετικά σύνολα για κάθε περίσταση! Ακολουθούν λοιπόν μερικές προτάσεις για να δημιουργείς καθημερινά ή βραδινά λουκ φορώντας ένα βασικό κομμάτι!
Είναι αλήθεια είναι πως το μαύρο χρώμα φοριέται πολύ κατά τους χειμερινούς μήνες, οπότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ ώστε να κάνεις το σύνολό σου να ξεχωρίσει.
Εδώ χρησιμοποιήσαμε ένα βελουτέ μαύρο φόρεμα και το κάναμε καθημερινό φορώντας από πάνω ένα χρωματιστό πουλόβερ και μοντέρνα μποτάκια.
Για το βράδυ προσθέσαμε μια peplum ζώνη για να τονίσουμε τις καμπύλες αλλά και κόκκινες λεπτομέρειες για ένα femme fatale λουκ.
Και στα δύο σύνολα μπορείς να τολμήσεις να προσθέσεις ιδιαίτερες κάλτσες ή καλσόν για ακόμα πιο ξεχωριστές εμφανίσεις. Δες τι σου προτείνει η fashion editor & blogger Ιωάννα Γαρεφαλάκη (για όλα τα fashion μυστικά της Ιωάννας, μην ξεχνάς να κλικάρεις στο πιο hot blog http://hotspotemily.blogspot.gr/)

Το φόρεμα
Φόρεμα: €19.99 Blanco
Αριστερά: Πουλόβερ: €25.99 PullandBear, Τσαντάκι: €9.99 PullandBear, Κολάρο με τρουκς: €12.99 Blanco, Μποτάκια: €55.95 Stradivarius
Δεξιά: Clutch: €19.99 Blanco, Γόβες: €199 Maison Martin Margiela for H&M, Ζώνη: €35.95 Zara, Σκουλαρίκια: Swarovsky
Το παντελόνι
Ένα μαύρο παντελόνι μπορεί να φορεθεί επίσης με δεκάδες τρόπους! Και πάλι εδώ σου προτείνουμε ένα καθημερινό και ένα πιο επίσημο σύνολο.
Στις καθημερινές εμφανίσεις, προσθέσαμε χρώμα με ένα έντονο μπλε παλτό, ένα φλοράλ φουλάρι δεμένο σε φιόγκο και μποτάκια με λεπτομέρεια από χρώμα για ένα χαρούμενο καθημερινό λουκ!
Για το βράδυ μπορείς φορέσεις το ίδιο παντελόνι όμως αυτή τη φορά με ένα πιο chic τρόπο. Ένα τοπ που δίνει έμφαση στη μέση θα δημιουργήσει το εφέ πιο λεπτής σιλουέτας. Οι κλασσικές μαύρες γόβες και τα nude αξεσουάρ δένουν ήρεμα μεταξύ τους και τέλος ένα σακάκι με έντονα κοψίματα δίνει μια μοντέρνα διάσταση στο κατά τ'άλλα σικάτο σύνολο.
Παντελόνι: €29.99 Mango
Αριστερά: Παλτό: €69.99 Blaco, Φουλάρι: Blanco, Τσαντάκι: €14.99 PullandBear, Σκούφος: €9.99 PullandBear, Μποτάκια: €209 Stefanel
Δεξιά: Σακάκι: €29.99 Blanco, Τοπ: €112 Stefanel, Κολιέ: €7.95 Stradivarius, Τσάντα: Stradivarius, Γόβες: €119 Na



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: