Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Mοντέλο εκβίαζε επιχειρηματία και του ζητούσε 10.000 ευρώ


Φωτογραφία για Mοντέλο εκβίαζε επιχειρηματία και του ζητούσε 10.000 ευρώ

Δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως θα έβρισκε τον μπελά του και θα έπεφτε θύμα εκβιασμού ένας 35χρονος επιχειρηματίας όταν τον περασμένο Αύγουστο γνώρισε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα μία 36χρονη, πρώην μοντέλο, με την οποία έκανε σχέση που κράτησε ένα τρίμηνο.


Στην αρχή ήταν όλα καλά, όταν όμως ο επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη σύντομη σχέση τους, τότε το πρώην μοντέλο, Μαρία Δεσίρη έδειξε τον πραγματικό της εαυτό και έκανε τη ζωή του 35χρονου άντρα κόλαση.

Αρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα και να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και στο Facebook. Στην αρχή το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν μία προσπάθεια επανασύνδεσης. Οταν όμως η 36χρονη κατάλαβε πως ο επιχειρηματίες δεν άλλαζε γνώμη άρχισε τις απειλές. Συνέχισε να του στέλνει μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο και στη συνέχεια τον εκβίαζε ζητώντας του 10.000 ευρώ, αλλιώς θα έβγαζε τις προσωπικές τους στιγμές στη φόρα.



Ο επιχειρηματίας μην μπορώντας να ξεφύγει από την 36χρονη απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άντρες της οποίας εντόπισαν το μοντέλο και στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της.

Παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού και κατά την αυτοψία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στο χώρο, η 36χρονη ταυτοποιήθηκε ως η αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim , δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου τα οποία και θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Η 36χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: