Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

H Madonna ξαναχτυπά - Έκανε επίθεση σε θαυμαστές της επειδή κάπνιζαν! Video



Τη συναυλία της στη Χιλή απείλησε να ακυρώσει η Madonna, εξαιτίας των θαυμαστών που βρίσκονταν στο κοινό και κάπνιζαν μπροστά της

Η βασίλισσα της pop έγινε έξαλλη, όταν λίγο πριν το show της στη σκηνή ζήτησε στο κοινό να σταματήσει το κάπνισμα, αλλά εκείνοι την αγνόησαν.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που προετοιμαζόταν να τραγουδήσει στη σκηνή σε ανοιχτό χώρο στο Σαντιάγκο. Κάποιοι θαυμαστές της από το κοινό βρέθηκαν ήδη εκεί και έτυχε να καπνίζουν. Τότε εκείνη σταμάτησε δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένη και απευθύνθηκε σε αυτούς, ζητώντας να σταματήσουν να καπνίζουν. Μάλιστα τους απείλησε ότι δεν θα γίνει η συναυλία εάν συνεχίσουν να να την αδιαφορούν στις υποδείξεις της, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου.

“Εάν δεν σας ενδιαφέρει για εμένα, τότε δεν ενδιαφέρομαι για εσάς. Αν θέλετε να κάνετε παιχνίδια, εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν μπορώ να τραγουδήσω με τον καπνό ”, είπε και συμπλήρωσε: “Με κοιτάς και καπνίζεις λες και είμαι καμία f**king idiot”, είπε.

Δεν λέω μας συγκινεί η ευαισθησία και η στάση της Madonna αναφορικά με το κάπνισμα, αλλά μήπως το παράκανε με την αντίδρασή της; Για την ιστορία, πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως η συναυλία έγινε σε ανοιχτό χώρο, που δεν απαγορευόταν το κάπνισμα.

Δες το video του TMZ:
 


Τα συμπεράσματα δικά σου..



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: