Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της Gossip Girl



Μετά από έξι επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν, αποκαλύφθηκε η μεγάλη Κουτσομπόλα της 5ης Λεωφόρου που έβγαζε στη φόρα τα σκάνδαλα των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων του Μανχάταν, δημιουργώντας τους ακόμα περισσότερα προβλήματα...


Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Gossip Girl", που μεταδόθηκε τη Δευτέρα από το αμερικανικό δίκτυο CW, είδαμε δύο γάμους, μια κηδεία, αμέτρητα flash back στην πρώτη σεζόν, τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg και φυσικά, το πρόσωπο της Gossip Girl.

Ή, πιο σωστά, το πρόσωπό ΤΟΥ: Το "Μοναχικό Αγόρι", ο Dan Humphrey (Penn Badgley) ήταν ο περιβόητος blogger των βορειοανατολικών προαστίων του Μανχάταν!

Ο ταραξίας-blogger, το outsider που ωστόσο κατάφερε να μπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον κόσμο της ανώτερης τάξης των προαστίων, αποφάσισε να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό του: την ταυτότητά του. 



Το κερασάκι στην τούρτα του ήταν να συνοδεύει στην εκκλησία τον έρωτα της ζωή του, τη Serena Van der Woodsen (Blake Lively), για να την παντρευτεί. 

Εξίσου αίσιο τέλος είχε η θυελλώδης σχέση της Blair Waldorf (Leighton Meester) και του Chuck Bass(Ed Westwick). 





Όσο για τον σκληρόκαρδο και δολοπλόκο πατέρα του Bart Bass (Robert John Burke)... αυτός κατέληξε (ξανά) νεκρός. 

Το πέμπτο μέλος της "συμμορίας", ο γόης Nate Archibald (Chace Crawford), κατάφερε να βρει το δρόμο του και να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Νέας Υόρκης. 

Tα υπόλοιπα επί της οθόνης... 














Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: