Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το "Όχι" του Gael García Bernal και η ταινία (χωρίς στόρυ) του Pedro Almodovar



Την ώρα που το "GI Joe" και τα στρουμφάκια είναι έτοιμα για το κινηματογραφικό comeback τους, ένα νέο πολιτικό δράμα ("Νο"), αλλά και η ταινία του Almodovar ("Los Amantes Pasajeros") έρχεται να σού κεντρίσει το ενδιαφέρον.

No
Μια ταινία που απέσπασε το μεγάλο βραβείο στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες και προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο, κυκλοφορεί το πρώτο της trailer.
Βρισκόμαστε στη Χιλή του 1988. Εκεί, ένας τηλεοπτικός παραγωγός (Gael García Bernal), αναλαμβάνει μια διαφημιστική εκστρατεία προκειμένου να πείσει τους Χιλιανούς πολίτες να ψηφίσουν "Όχι" και να τερματίσουν έτσι το καθεστώς του δικτάτορα Πινοσέτ.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Για την Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου του 2013.


Los Amantes Pasajeros (I Am So Excited)
Για την ώρα δεν γνωρίζουμε και πολλά για την πλοκή της νέας ταινίας του Pedro Almodovar,  ούτε βλέπουμε καθόλου την Penélope Cruz, όμως από το μικρής διάρκειας πρώτο trailer, μια μικρή γεύση την παίρνουμε.
Αεροσυνοδοί σε έξαλλες χορευτικές φιγούρες, επιβάτες να κοιτούν σαστισμένοι και μερικά... τσιγάρα αλλάζουν χέρια.  Πάντως αυτό που ξέρουμε για τον ισπανικό τίτλο της ταινίας είναι ότι έχει διπλή σημασία (Los Amantes Pasajeros): σημαίνει τους εραστές - επιβάτες (ενός αεροπλάνου) αλλά και τους εραστές που είναι περαστικοί,  με την έννοια του ότι δε μένουν για πολύ.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Για την Ελλάδα δεν έχει βγει ακόμη ημερομηνία, στην Ισπανία πάντως έρχεται στις 8 Μαρτίου του 2013.
Pacific Rim
Το πόσο διαφορετικό θα ήταν το Χόμπιτ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Guillermo del Toro, δε θα το μάθουμε ποτέ. Θα δούμε όμως το κατά πόσο το Pacific Rim θα μάς οδηγήσει μέχρι τις αίθουσες.
Όταν τα γιγαντιαία εξωγήινα πλάσματα, γνωστά και ως τέρατα "καϊντζού" (κατά την ιαπωνική παράδοση) αρχίσουν να αναδύονται μέσα από τον Ειρηνικό Ωκεανό, μια ομάδα ανθρώπων που χειρίζεται πανίσχυρα ρομπότ είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Για την Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία, στις Η.Π.Α. πάντως βγαίνει στις 12 Ιουλίου του 2013.

GI Joe: Retaliation
Ακόμη ένα trailer για την επιστροφή του GI Joe.
Η τρομοκρατική οργάνωση της Cobra επιστρέφει, ξεκληρίζοντας τους μισούς Joes, ενώ ταυτόχρονα καταστρώνει νέα τρομοκρατικά σχέδια που θα σπείρουν τον όλεθρο. Όσοι απέμειναν, θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να βάλουν τέλος στα σχέδια της Cobra ενώ παράλληλα πρέπει να αποφύγουν με κάθε μέσο την κυβέρνηση.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Ούτε εδώ ξέρουμε ακόμη για την Ελλάδα. Στις Η.Π.Α. βγαίνει στις 29 Μαρτίου του 2013.
The Smurfs 2
Οι  Karey Kirkpatrick και Chris Poche θα κληθούν να επιστρέψουν για τη δημιουργία του σεναρίου, με την ευχή να είναι πιο επιτυχημένο αυτή τη φορά.
Ο διαβολικός Δρακουμέλ (Hank Azaria) δημιουργεί ένα ζευγάρι πλασμάτων που μοιάζουν με τα στρουμφάκια, τα ονομάζει Naughties και ελπίζει να μπορέσει να πάρει τη παντοδύναμη ουσία των μικρών μπλε πλασμάτων. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα αληθινό Smurf μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει κι ότι μόνο η Στρουμφίτα γνωρίζει το ξόρκι που μπορεί να μετατρέψει τα Naughties σε αληθινά στρουμφάκια, την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι. Τα υπόλοιπα στρουμφάκια θα πάνε να σώσουν τη φίλη τους.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Για την Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία, στις Η.Π.Α. πάντως βγαίνει στις 31 Ιουλίου του 2013.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: