Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Οι διοργανωτές Σουηδοί επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Eurovision



Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, τέσσερις χώρες δεν θα μετάσχουν στον διαγωνισμό και η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσά τους. Έξω η Πορτογαλία που επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους.

Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στη Eurovision του 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από 14 μέχρι 18 Μαΐου! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι διοργανωτές Σουηδοί με ανακοίνωσή τους.
Η ελληνική συμμετοχή που αρχικά παρουσιαζόταν ως ιδιαίτερα αμφίβολη λόγω των οικονομικών δυσκολιών φαίνεται πως θα ταξιδέψει μέχρι τη Σκανδιναβία με τη βοήθεια και την στήριξη χορηγού. Όπως πρόσφατα δήλωσε και ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ, Τζόνυ Καλημέρης, 'βρισκόμαστε σε καλό δρόμο'.
Σε σχέση με τους μετέχοντες στην Eurovision του 2012, που έγινε στο Αζερμπαϊτζάν, στο διαγωνισμό του 2013 δεν θα μετάσχουν η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Πορτογαλία, η Σλοβακία και η Τουρκία.
Οι τρεις πρώτες επικαλέστηκαν οικονομικούς λόγους, ενώ η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε σχετικά με τον κανονισμό, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU).
Αντιθέτως, η Αρμενία επιστρέφει στον διαγωνισμό αφού είχε αρνηθεί, επισήμως για λόγους ασφαλείας, τη συμμετοχή της σε αυτόν του 2012 που είχε διοργανώσει η γειτονική της χώρα.
Συνολικά 39 δίκτυα αναμετάδοσης έχουν υπογράψει, σημείωσε η EBU, μεταξύ των οποίων, η ΕΡΤ.

.
 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: