Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αdele: Μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο



Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ονόματα της χρονιάς που φεύγει είναι αυτό της Adele και δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα για εκείνη το 2012, αφού γέννησε και το πρώτο της παιδί και έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή των charts με πιο πρόσφατο το κομμάτι «Skyfall».


Η τραγουδίστρια με τη μαγική φωνή γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1988. Όταν έγινε δυο ετών ο μπαμπάς της την εγκατέλειψε και μεγάλωσε με την 20χρονη μαμά της.

Η Αγγλίδα στιχουργός και συνθέτης από μικρή έγραφε τραγούδια τα οποία ερμήνευε η ίδια. Χωρίς καμία προειδοποίηση οι φίλοι της, ανέβασαν τρία demo στο myspace, τα οποία η ίδια έχει ετοιμάσει για ένα μάθημα στο σχολείο της… Τότε την εντόπισαν οι managers και την ανέλαβαν.

Τα δυο πρώτα της άλμπουμ έγιναν αμέσως πλατινένια στη Βρετανία, ενώ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενα στα αμερικανικά charts. Μέσα σε έναν χρόνοι πωλήσεις έφτασαν τα 3 εκατομμύρια... για να καταλάβετε κατέκτησε την κορυφή για πρώτη φορά από το 1964 μετά τους Beatles.

Κι ενώ πολλοί καλλιτέχνες παγκοσμίως κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γίνουν διάσημοι εκείνη δεν το κυνήγησε ιδιαίτερα. Ακόμα κι όταν το 2011 ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές έβαλε τα δυνατά της και επέστρεψε γρήγορα στους θαυμαστές της.

Στις αρχές του 2012 ανακοίνωσε στα βραβεία Grammy πως θα αφήσει για λίγο το τραγούδι και θα ασχοληθεί με τον σύντροφο της.

Το καλοκαίρι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της, ενώ κανείς δεν είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της.

Να σημειώσουμε πως βρισκόταν στη λίστα του περιοδικού «Time» με τα«Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το 2012.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: