Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ με πασίγνωστο παρουσιαστή: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας


Σοκ με πασίγνωστο παρουσιαστή: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ έχει προκαλέσει στον τηλεοπτικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση ότι πασίγνωστος παρουσιαστής, με αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.


Κάτι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, κάτι η απότομη πτώση της δημοτικότητας του (τα προηγούμενα χρόνια μεσουρανούσε τηλεοπτικά) η αυτοχειρία, όπως διαβάζουμε στο Ciao, φάνταζε για τον παρουσιαστή ως η μόνη διέξοδος.
Άνθρωποι από το περιβάλλον του παραδέχονται πως το τελευταίο διάστημα είχε απομονωθεί, άλλαζε συνήθειες διατροφής και ύπνου, ενώ έντονες ήταν και οι αλλαγές στη συμπεριφορά του. Πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο σπίτι του στα βόρεια προάστια από μέλος της οικογένειας του, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών.
Το μέλος της οικογένειας του ανησύχησε όταν δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις κι έτσι πήγε στο σπίτι να δει τι συμβαίνει. Και όπως διαβάζουμε, του έσωσε τη ζωή την τελευταία στιγμή, μεταφέροντας τον εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτική κλινική.
Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ο παρουσιαστής έχει προγραμματίσει ατομικές συνεδρίες ενώ ακολουθεί θεραπευτική αγωγή σε συνδυασμό με ψυχολογική υποστήριξη, προκειμένου να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: