Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Όψεις σύνθετης ρητίνης ή όψεις πορσελάνης; Πως θα αποκτήσεις το τέλειο χαμόγελο;



Ένα όμορφο χαμόγελο δεν είναι απλά μια λευκή οδοντοστοιχία. Σπασμένα δόντια, δόντια που είναι στραβά ή δυσανάλογα με το στόμα, σε αποτρέπουν από ένα smile από καρδιάς σε... αναμνηστικές φωτογραφίες. Όχι πιά! Μάθε τα πάντα για τις νέες εφαρμογές σύγχρονης οδοντιατρικής με όψεις πορσελάνης και σύνθετης ρητίνης και χαμογέλασε ξανά!


Oι εξειδικευμένες στην Αμερική οδοντίατροι του smiledesigners.gr, Όλφη Ευστρατοπούλου, DDS, MSc και Ελισάβετ Κουκοπούλου, DDS, MSc μας δίνουν όλες τις πληροφορίες για να είναι το χαμόγελο σου το πιο όμορφο και το πιο αστραφερό.

ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ STARS ΑΠΟ ΤΙΣ SMILEDESIGNERS; ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ, ΔΩΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 3.000€. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στις μέρες μας η αισθητική οδοντιατρική αφορά όλους όσοι νοιάζονται για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών τους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή το επάγγελμά τους. Αφορά όσους έχουν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα και θέλουν να χαμογελούν άφοβα, επιδεικνύοντας φωτεινά και όμορφα δόντια, εναρμονισμένα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΕΛΕΙΑ
Δεν είναι πάντα η λάμψη που σου στερεί ένα όμορφο χαμόγελο. Εκτός από τη λεύκανση, οι επιλογές με όψεις σύνθετης ρητίνης (bonding) και όψεις πορσελάνης μπορούν να αντιμετωπίσουν σχεδόν κάθε δυσαρμονία στα δόντια. Δόντια ελαφρώς στραβά, μικρά ή αφύσικα μεγάλα, πολύ τετράγωνα ή πολύ μυτερά, σπασμένα ή φθαρμένα από το πέρασμα του χρόνου, καθώς και με αντιαισθητικά κενά μεταξύ τους μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν.

ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Σε συνδυασμό με μεθόδους εσωτερικής και εξωτερικής λεύκανσης, τα δόντια που έχουν σκουρύνει λόγω απονεύρωσης ή τραύματος μπορούν να ανακτήσουν το αρχικό τους λευκό χρώμα, ενώ διορθώνονται οι έντονες δυσχρωμίες (γκρι ή καφέ) που οφείλονται στη λήψη φαρμάκων σε μικρή ηλικία.

Φυσικό αποτέλεσμα: Τα βασικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων αυτών τεχνικών, σε σχέση με τις παραδοσιακές θήκες, είναι ότι τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα και ότι δεν χρησιμοποιείται καθόλου μέταλλο-που πολλές φορές φεγγίζει αντιαισθητικά κάτω από τις προσθετικές εργασίες-δίνοντας ένα πολύ όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;
Ο οδοντίατρος θα εξετάσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και θα προτείνει την μέθοδο που μπορεί να εφορμοστεί με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε άτομο!

Τόσο οι όψεις σύνθετης ρητίνης όσο και οι όψεις πορσελάνης, όταν εφαρμόζονται σωστά από ειδικούς και έμπειρους γιατρούς, μπορούν να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο, αστραφτερό χαμόγελο. Η επιδιόρθωση των δοντιών και η παράταξή τους σε μια ευθεία δεν αρκούν για τη σύνθεση ενός καλαίσθητου χαμόγελου. Η αισθητική παρέμβαση πρέπει να ‘μιμείται’ τη φύση και να προσδίδει μοναδικότητα, γιατί κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Οι smiledesigners σου εξηγούν πώς γίνεται κάθε μία από τις δύο επιλογές επιδιόρθωσης του χαμόγελού σου.

1. Όψεις σύνθετης ρητίνης
Πρόκειται για μια μέθοδο κατά την οποία τα δόντια που παρουσιάζουν πρόβλημα καλύπτονται μερικά ή ολικά με σύνθετη ρητίνη, ένα υλικό που μοιάζει χρωματικά με τους οδοντικούς ιστούς.

Η τεχνική του bonding συνιστάται κυρίως για την τροποποίηση του σχήματος, του μεγέθους και της θέσης των δοντιών αλλα και του χρώματός τους.

Σε πόσες επισκέψεις θα έχω τελικό αποτέλεσμα; Πρόκειται για μια μέθοδο ανώδυνη, που τις περισσότερες φορές δεν απαιτεί τρόχισμα των δοντιών. μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε μια επίσκεψη.

2. Όψεις πορσελάνης
Σε αυτή την περίπτωση, συγκολλούνται λεπτά στρώματα πορσελάνης στη μπροστινή επιφάνεια του δοντιού, η οποία προηγουμένως έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αποκτήσει το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα που επιθυμούμε.

Σε πόσες επισκέψεις θα έχω τελικό αποτέλεσμα; Οι όψεις πορσελάνης τοποθετούνται σε ένα ή περισσότερα δόντια, δεν προκαλούν τερηδόνα, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μοιάζουν με τα φυσικά δόντια και το χρώμα τους δεν αλλοιώνεται με το χρόνο. Η όλη διαδικασία απαιτεί τρεις επισκέψεις.

Στην πρώτη επίσκεψη: Γίνεται η διάγνωση και ο σχεδιασμός της θεραπείας. Όπως και σε κάθε περίπτωση ανάλογης παρέμβασης, απαιτείται προσεκτική σχεδίαση από έμπειρο οδοντίατρο, ενώ είναι σημαντική και η συμμετοχή του άμεσα ενδιαφερόμενου στη σχεδίαση του χαμόγελού του.

Στη δεύτερη επίσκεψη: Γίνεται η προετοιμασία των δοντιών και η αποτύπωση, ενώ κατασκευάζονται προσωρινές αποκαταστάσεις τις οποίες θα φορά ο ενδιαφερόμενος στη διάρκεια της μιας περίπου εβδομάδας που απαιτείται για την κατασκευή των όψεων πορσελάνης στο εργαστήριο.

Στην τρίτη επίσκεψη: Στην τελευταία επίσκεψη, μετά τη δοκιμή και τον καθορισμό του τελικού σχήματος και χρώματός τους, οι όψεις πορσελάνης συγκολλούνται στα δόντια.

Ένα λαμπερό χαμόγελο δεν είναι πολυτέλεια ούτε υπερβολική απαίτηση. Είναι κάτι που το αξίζουμε όλοι.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: