Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι καυγάδες που θα σώσουν τη σχέση σας


Ο καυγάς φέρνει έρωτα!

Η αλήθεια είναι πως οι διαφωνίες και οι καυγάδες δεν είναι το καλύτερο κανενός! Η ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πάντως πως κάποια καυγαδάκια στη σχέση πρέπει να γίνουν και μπορούν να αποδειχτούν ακόμα και σωτήρες της. Ποιοί είναι οι καυγάδες που θα φέρουν το δεσμό σου στα ίσα του και γιατί να τους κάνεις!


Έχεις χρόνο μόνο για τα φιλαράκια σου και ποτέ για μένα;
Εμείς τα θηλυκά έχουμε το δεσμό μας πάντα, σημαία πάνω και πρώτα απ' όλους και απ΄όλα. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με αγόρια που παρά την καψούρα τους για το κορίτσι που έχουν δίπλα τους, προτεραιότητες δεν ξέρουν να βάζουν.
Είναι πιθανό να βρεθείς λοιπόν ουραγός στη λίστα των πραγμάτων που έχει να κάνει μέσα στην ημέρα και να διεκδικείς ένα μισάωρο μετά τη δουλειά, τη μπάλα, το γυμναστήριο, τον καφέ τους κολλητούς, το βιντεοπαιχνίδι, την οικογένειά του.
Βάλε φρένο! Διεκδίκησε το χρόνο που σου αξίζει και προς Θεού: μην τον περιμένεις κλεισμένη σπίτι αναμένοντας πότε θα βρει χρόνο να σε δει. Αν τον μάθεις να είσαι stand by, θα βγάλεις μια ζωή περιμένοντας.
Καμιά βόλτα θα βγούμε ή όλο μέσα θα την βγάζουμε;
Στην αρχή της σχέσης όλα τα ζευγάρια θέλουν να περνούν χρόνο στο κρεβάτι. Εντάξει, ωραία και γεμάτη μέλια η φάση αυτή αλλά κάποια στιγμή θα σας περάσει. Μην ξεχνάς πως η κλεισούρα είναι ο πιο κακός οδηγός για μια σχέση με προοπτικές. Σταμάτα να τον δικαιολογείς σκεπτόμενη πως δεν έχετε χρόνο, είστε κουρασμένοι, υπάρχει οικονομική κρίση και βρείτε χρόνο για να περνάτε όμορφα και εκτός σπιτιού.
Στην φάση αυτή, ισχύει η άποψη πως αν δεν διεκδικήσεις δεν θα πάρεις. Αν δηλαδή αφήνεις τον καιρό να περνάει και δεν βρίσκετε χρόνο να βγείτε για ένα καφέ, εύκολα θα σας επισκεφτεί και η πλήξη και η βαρεμάρα.
Διακοπές, διήμερα, τριήμερα (ακόμα και κλεισμένα από site προσφορών), φιξαρισμένες ημέρες που θα ξέρετε ότι θα βγείτε για ένα φαγητό, για ένα σινεμαδάκι, για μια ιερή μπυρίτσα έστω και στο παγκάκι της πλατείας!
Που πήγαν τα λεφτά; Που τα ξοδέψαμε;
Στην Ελλάδα της προηγούμενης εικοσαετίας, τα ζευγάρια μπορούσαν να ζήσουν πλούσια και με ένα μισθό να μπαίνει στο σπίτι. Στην Ελλάδα του σήμερα, κάθε ευρώ κάνει τη διαφορά. Αν δεν λύσετε νωρίς το ζήτημα των χρημάτων (ποιός πληρώνει, πως μοιραζόμαστε τους λογαριασμούς, που ξοδεύουμε τα χρήματά μας), γρήγορα θα έρθει η στιγμή του μεγάλου μπαμ.
Γιατί για τα αγόρια της σημερινής εποχής, σχέση σημαίνει διπλά έξοδα και πολλές φορές τα αγόρια θέλουν να κάνουν έξοδα μόνο για την πάρτη τους. Αν μάλιστα αποφασίσετε να μοιραστείτε την ίδια στέγη, είναι σημαντικό να κάνετε το ξεκαθάρισμα των οικονομικών σας, όσο κι αν πονάει η αλήθεια. Ωραία τα ακριβά αυτοκίνητα αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει να σκορπάει λεφτά για βελτιώσεις στο τουτού του.
Κι από την άλλη, ωραία τα ακριβά γοβάκια αλλά ούτε εσύ είσαι η Κάρι Μπράντσο για να καταθέτεις τον μισθό σου εκεί.
Γενικά: νέα έρευνα του πανεπιστημίου Florida State τονίζει πως τα ζευγάρια που καυγαδίζουν, είναι πιο ευτυχισμένα και μένουν μαζί για περισσότερο. Όπως φαίνεται, το να εκφράζεις τον θυμό και την απογοήτευσή σου κάθε φορά που προκύπτουν τα συναισθήματα τούτα, είναι καλύτερο από την τεχνική μαζεύω μαζεύω και κάποια στιγμή σκάω.
Προσοχή: δεν λέμε να εφευρίσκεις αιτίες για να τσακώνεστε στα μαρμαρένια αλώνια, αλλά τα μικρά ξεσπάσματα ξεπερνιούνται πιο εύκολα, σε σχέση με τους καυγάδες κορυφής!
Για εσένα που το παίζεις ζεν, που δεν θες να τσακώνεσαι για να μην τον χάσεις, που πας με τα νερά του για να είστε μαζί, θυμήσου: κάποια στιγμή και το ζεν θα αρχίσει να βράζει μέσα σου, τόσο που είτε θα χάσεις τον εαυτό σου, είτε την υπομονή σου!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: