Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα δώρων για έναν άνδρα. Εσένα.





Λίγο το πνεύμα των γιορτών, λίγο το δώρο Χριστουγέννων που μερικοί ακόμα παίρνουν από τις δουλειές τους, λίγο η συνήθεια του να ανταλλάσουμε δώρα αυτές τις ημέρες, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα θες να βρεις κι εσύ κάτω από το δέντρο.

Οι παρακάτω προτάσεις αφορούν δώρα προς έναν άντρα. Ακόμα κι αν πολλές γυναίκες θα σε ζήλευαν αν αποκτούσες ένα από αυτά. Το αν θα δείξεις αυτή την λίστα στην κοπέλα σου, την μάνα σου, την θεία σου ή αν θα την αξιοποιήσεις για να πάρεις εσύ ένα δώρο στον εαυτό σου, δεν με απασχολεί και πολύ. Το θέμα είναι να βρεις εκείνο το δώρο που θες και ταιριάζεις στην οικονομική σου κατάσταση, ώστε να το αποκτήσεις.
Δεν θα επεκταθώ τόσο πολύ σε ρούχα γιατί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει υπερκαλύψει αυτόν τον τομέα στο Dress Code του ONEMAN. Με αύξουσα τιμή λοιπόν, ιδού οι προτάσεις μου για δώρο. Σε εμένα, σε εσένα και σε κάθε άνδρα εκεί έξω τον Δεκέμβρη του 2012.




Μαγιονέζα με γεύση bacon






Ντάξει. Κάτι δικά μου. Συνεχίζω με δώρα και για τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό που δεν έχει κόλλημα.

Τιμή: 6,7 ευρώ
Ένα ξυριστικό πολυεργαλείο






Να ξυριστείς θες; Παίζει. Να τα τριμάρεις λίγο; Παίζει. 3 λειτουργίες σε μία μηχανή που θα σε κάνει να ασχολείσαι πολύ πιο εύκολα και πολύ λιγότερο με τις τρίχες σου.

Τιμή: 9,8 ευρώ
Το υπέρτατο live των Mumford






Την πρώτη φορά που είδα αυτή το ποτάμι κόσμου σε τέτοια κλίση μπροστά από την σκηνή, σκέφτηκα πόσο θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτή την συναυλία. Ένα μικρό έπος από τους Mumford & Sons.

Τιμή: 15,9 ευρώ
Φουτεράκι εξαιρετικό






Ωραία λαιμόκοψη, ζεστό, μια χαρά χρώματα και υφή που θα κάνει τις γυναίκες να έρχονται να σε αγκαλιάζουν για να ζεσταθούν. Τι άλλο θες από ένα φούτερ διάολε;

Τιμή: 19,95 ευρώ
Κάτι να κουβαλάς τις μπίρες






Πέρασαν οι εποχές που πήγαινες καλεσμένος και σε περίμενε στρωμένο το τραπέζι και τα κρασιά στην σαμπανιέρα. Πλέον σε μια ποδοσφαιρική βραδιά ένας θα βάλει το σπίτι, άλλος το φαγητό και ένας τρίτος τις μπίρες. Εσύ δηλαδή. Με στιλ.

Τιμή: 22,5 ευρώ
Αερόθερμο να ζεσταθούμε






Ένα πραγματικό δώρο αγάπης σε εκείνους που δεν έχουν μία να πληρώσουν το πετρέλαιο. Δύσκολοι καιροί και τέτοια.

Τιμή: 24 ευρώ
Επιστροφή στο Risk






Ξαναλέγαμε πριν λίγο καιρό την ανιδιοτελή αγάπη για το Risk. Καιρός να πάρεις κι εσύ ένα δικό σου. Εδώ προτείνουμε το Reinvention αλλά και το παλιό καλό κλασικό Risk να βρεις, ακόμα καλύτερα.

Τιμή: 29,95 ευρώ
Υγραντήρας πούρων






Αν δεν κάνεις πούρα, ξέχνα το. Αν όμως είσαι φαν του είδους, σίγουρα θες ένα ειδικό κουτί για να διατηρείς τα πούρα σου στην σωστή υγρασία. Είχα δοκιμάσει κάποτε να φυλάξω ένα πούρο – κειμήλιο σε τάπερ με λίγο βρεγμένο μπαμπάκι. Ακόμα γελάω με την πάρτη μου.

Τιμή: 45.00 ευρώ
Ένα ωραίο cardigan






Πάντα μου άρεσαν οι δερμάτινες λεπτομέρειες του Massimo Dutti στις ζακέτες, τα φουτεράκια και τα πουλόβερ του. Cardigan έχεις; Καιρός να αποκτήσεις για να ξεφύγεις από τα μονότονα φούτερ που βλέπουν οι φίλοι και συνάδελφοι να φοράς καθημερινά.

Τιμή: 55,95 ευρώ
20 χρόνια Ταραντίνο






Το γιατί πρέπει να αποκτήσεις αυτή την συλλογή τα έχει περιγράψει ωραιότατα ο Θοδωρής Δημητρόπουλος πριν λίγο καιρό. Εγώ απλά σου το υπενθυμίζω.

Τιμή: 64 ευρώ
Ένα set για poker






Σπίτι είπαμε θα την βγάζουμε πολλές μέρες τον χειμώνα που ακολουθεί και το hold em είναι από τις λίγες πραγματικές απολάυσεις για τον άντρα και τους φίλους του.

Τιμή: 64 ευρώ
Ένα jacket για την προπόνηση






Ό,τι προπόνηση κι αν κάνεις, αυτό το jacket θα σε κρατήσει ζεστό τους επόμενους μήνες που θα το χρειαστείς. Αν πάλι δεν προπονείσαι, επίλεξε κάτι πιο casual για να το φοράς με άνεση και εκτός προπόνησης.

Τιμή: 86 ευρώ
Μια αδιάβροχη θήκη για το iPhone σου






Μπορεί να μην σου φανεί τόσο χρήσιμη τώρα τα Χριστούγεννα, ειδικά αν δεν σκοπεύεις να αφήνεις το κινητό σου μέσα σε ποτήρια με βότκα αλλά όταν φτάσει το καλοκαίρι θα είσαι εκείνος ο γαμάτος τύπος με το κινητό που βγάζει φωτογραφίες μέσα στην πισίνα και την θάλασσα.

Τιμή: 97.04 ευρώ
Ένα καλό single malt






Το Balvenie είναι ένα από τα αγαπημένα μου whisky. Και σίγουρα δεν είναι ανάγκη να φτάσεις σε αυτή την τιμή για να πάρεις ένα whisky αλλά εδώ μιλάμε για ένα έργο τέχνης. Με 21 χρόνια στην πλάτη του, θα αποζημιώσει κάθε σταγόνα στο ποτήρι. Για περισσότερα και φθηνότερα, δες το αναλυτικό κείμενο περί whisky.

Τιμή: 98.20 ευρώ
Μία σειρά από τα Great Ideas






Υπέροχα σε ανάγνωση βιβλιαράκια για τις μεγάλες ιδέες αυτού του κόσμου. Πλοηγήσου ανάμεσα στις 5 σειρές βιβλίων που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα και διάλεξε εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. Εγώ προτείνω την πρώτη σειρά που εκδόθηκε. 20 μικρά βιβλιαράκια με την σοφία των Machiavelli, Seneca, Rousseau, Marx, Nietzsche, Freud και άλλων.

Τιμή: 120 ευρώ για 20 βιβλία
Κάτι σε Air Max






Είναι βέβαιο ότι όλο και κάποια από τα προηγούμενα Χριστούγεννα είχες κάποια από τα Air Max στο μάτι. Τα συγκεκριμένα είναι τα Nike Air Max 1 Premium σε Deep Royal Blue. Χαμός.

Τιμή: 140 ευρώ
Ξύλινη προστασία από τον ήλιο






“Μα τον χειμώνα δεν χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου” είπε κάποιος και ο Δίας του έριξε έναν κεραυνό να χαλαρώσει. Τα γυαλιά ηλίου είναι all year long αξεσουάρ για τον άνδρα. Δεν θα σε χάλαγε να έχεις έναν ξύλινο σκελετό από τους μετρ του είδους.

Τιμή: 188 ευρώ
Μία επική φαλτσέτα






Πρέπει να μάθεις να ξυρίζεσαι σαν κλασικός πατροπαράδοτος άνδρας. Τατέσσερα απαραίτητα στοιχεία στα δώσαμε με τη βοήθεια των παιδιών από το The George. Στο οποίο θα βρεις και άλλα προϊόντα της κορυφαίας στο ξύρισμα με φαλτσέτα Baxter.

Τιμή: 210 ευρώ
Η νέα Samsung NX 100






Την πήραμε στα χέρια μας, την δοκιμάσαμε και σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Για εσένα που δεν θες να φτάσεις σε SLR αλλά δεν θες και μια απλή φωτογραφική μηχανή, η NX 100 γεφυρώνει το χάσμα.

Τιμή: 299 ευρώ
Το iPad Mini 16GB Wi-Fi






Ναι, πες μας ότι σε χαλάει κιόλας. Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν μου φαίνεται απόλυτα χρήσιμο αλλά Χριστούγεννα είναι, δεν θα παραπονιόταν κανένας να αποκτήσει ένα μικρό και ωραίο tablet. Αν έχεις κι άλλα λεφτά παίρνεις και καλύτερο iPad.

Τιμή: 359 ευρώ
Ένας προτζέκτορας για το iPhone σου






Η BenQ έχει βγάλει ένα πολύ μικρό και όμορφο μηχανηματάκι, το Joybee GP2, στο οποίο μπορείς να καρφώσεις το iPhone ή το iPod σου ώστε να προβάλλεις στην οθόνη ή τον τοίχο τα βίντεο και τις εικόνες σου. Φυσικά κατά τα άλλα συμπεριφέρεται ως ένας φυσιολογικός άψογος προτζέκτορας.

Τιμή: 468,70 ευρώ
Μία τηλεόραση βρε παιδί μου






Δεν σου δίνω την πιο ακριβή που μπορώ να βρω. Δεν σου δίνω φυσικά και την πιο φθηνή. Σου δίνω μία μέση λύση. Από την Sony.

Τιμή: 689 ευρώ

Καλές αγ

ορές...


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: