Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Σε “ζωντανή” μετάδοση το τέλος του κόσμου


Σε “ζωντανή” μετάδοση το τέλος του κόσμου

Με αφορμή τα σενάρια καταστροφής του πλανήτη την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, η Slooh Space Camera, αποφάσισε να υλοποιήσει ένα πρότζεκτ που έχει να κάνει με τη “ζωντανή” μετάδοση του διαστήματος από σήμερα μέχρι την, υποτιθέμενη, ημέρα της συντέλειας.
Τα δωρεάν webcasts, θα δώσουν την δυνατότητα στο καθένα να παρατηρήσει την οποιαδήποτε “ύποπτη” κίνηση αστεροειδών ή άλλων αντικειμένων που, σύμφωνα με την προφητεία των Maya, θα συγκρουστούν με τον πλανήτη μας.


Η NASA ωστόσο έχει διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που εξηγεί γιατί ο κόσμος μας δεν καταστράφηκε. Η Slooh Space Camera όμως, θέλει να δώσει στο καθένα τη δυνατότητα να δει με τα μάτια του τη διαστημική δραστηριότητα εκείνη την ημέρα.
Ο Bob Berman, αρθρογράφος του περιοδικού Astronomy, που θα συμμετάσχει στη διαδικασία δήλωσε πως, “ενεργούμε ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κυβέρνηση, και για να πείσουμε και αυτούς που νομίζουν ότι πρόκειται για μία παγκόσμια συγκάλυψη της επερχόμενης καταστροφής, δίνουμε τη δυνατότητα στον κάθε ένα να παρακολουθήσει τους άλλους πλανήτες και τις ελλειπτικές τροχιές για οτιδήποτε παράξενο”.
Για όποιον ενδιαφέρεται η Slooh έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα των ζωντανών αναμεταδόσεων του διαστήματος κατευθείαν από αστεροσκοπεία σε ολόκληρο τον κόσμο.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: