Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το πιο σέξι κορίτσι εγκαταλείπει το μόντελινγκ


Το πιο σέξι κορίτσι εγκαταλείπει το μόντελινγκ - Φωτογραφία 1

Από φέτος ο κόσμος του μόντελινγκ είναι φτωχότερος καθώς μία από τις πλέον σέξι εκπροσώπους του, η Keeley Hazell, αποφάσισε να αποσυρθεί.


Η 26χρονη Hazell είναι ένα πολύ διάσημο μοντέλο όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως λόγω των προκλητικών της φωτογραφίσεων. Μάλιστα έχει καταφέρει να φιγουράρει αρκετές φορές στην πρώτη δεκάδα της λίστας του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Η Hazell στα 16 της παράτησε το σχολείο για να δουλέψει ως κομμώτρια αλλά οι συνάδελφοί της της είπαν ότι το επάγγελμα που θα της ταίριαζε είναι το μόντελινγκ. Εκείνη αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη της και ένας διαγωνισμός που κέρδισε όταν ήταν 17 ετών, της άνοιξε τις πόρτες.

Ακολούθησαν πολλά σέξι εξώφυλλα, ειδικά σε συνεργασία με την Sun, ενώ το 2008 μαζί με τον ατζέντη της αποφάσισαν να ανοίξουν πρακτορείο μοντέλων.

Δοκίμασε την τύχη της στην ηθοποιία αλλά εκεί δεν τα κατάφερε, καθώς και στο τραγούδι. Το 2008 κυκλοφόρησε το σινγκλ της «Voyeur».

Σταθμός στην καριέρα της ήταν και η επαφή της με τον David Cameron το 2006 όταν εκείνος την αποκάλεσε «περιβαλλοντικό ήρωα» για τις συμβουλές που έδινε μέσω Sun σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Για την προσωπική της ζωή λίγα είναι γνωστά, αν και υπάρχουν φήμες ότι είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Joe Cole και μάλιστα εκείνος για χάρη της ενεπλάκη σε έναν άγριο καβγά σε ένα πάρτι.

Πάντως η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει πολλές φορές για την πίεση που αισθανόταν όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: