Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το ξέσπασμα και τα «καρφιά» της Κορομηλά

Το ξέσπασμα και τα «καρφιά» της Κορομηλά

Είναι ίσως η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Η Ρούλα Κορομηλά, έχει πολλά χρόνια εμπειρία, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, δεδομένα που κάνουν τη γνώμη της να έχει βαρύτητα.

Η ίδια δήλωσε στο tvzapping: «Δεν έχει σημασία ποια είναι η δική μου γνώμη για την τηλεόραση σήμερα, αλλά η γνώμη της ίδιας της τηλεόρασης για τον εαυτό της. είναι λυπηρό ως τηλεθεατής να βλέπεις την αμηχανία, το αδιέξοδο, την ένδεια της τηλεόρασης.

Αυτό που με θλίβει ακόμα πιο πολύ είναι οι δικαιολογίες για την έλλειψη χρημάτων εκεί που υπάρχει απλά κενό ιδεών, ικανοτήτων και ανθρώπων με ταλέντο. Θέλω να πω ότι, όπως σε όλα τα πράματα γύρω μας, έτσι και η τηλεόραση δείχνει να γύρισε στο σκουριασμένο παρελθόν της. το ποιοι ευθύνονται είναι προφανές, αλλά δεν περιμένουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους, μιας και κανείς, στην πολιτική, στην τέχνη, στην κοινωνία, δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει ευθύνη για οτιδήποτε...

 Το πρόσχημα είναι η αντικειμενική δυσκολία στη διαφήμιση (που, ναι, υπάρχει) και στην έλλειψη χρημάτων. Όμως, για ν αυπάρξει κάτι δημιουργικό, ωραίο και ουσιαστικό, το ένα σκέλος τους είναι τα χρήματα.
Το άλλο σκέλος του και το πιο σημαντικό αφορά στη φαντασία, στο ταλέντο, στη χαρισματικότητα, στην αυθεντικότητα, στην εμπειρία, στο ρίσκο, στην ιδέα, στην έμπνευση, στο πάθος, στην αφοσίωση και, τέλος, στον επαγγελματισμό. Ψάξτε όλα αυτά να τα βρείτε... Ακόμα ένα θέμα που με θλίβει, για να μην πω ότι μου ματώνει την καρδιά, είι η ανεργία και οι καταναγκασμοί στους οποίους έχουν βρεθεί οικογένειες και άνθρωποι που έφτιαξαν την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια»!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: