Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανού: «Καρφώνει» τη σύζυγο ηθοποιού που τον παράτησε


Γερμανού: «Καρφώνει» τη σύζυγο ηθοποιού που τον παράτησε

Η αλήθεια είναι ότι η Ναταλία Γερμανού δεν μας έχει συνηθίσει να ανακατεύεται στις ζωές των άλλων και να σχολιάζει σχέσεις, έρωτες και κυρίως χωρισμούς.



Είναι από τις πιο open mind παρουσιάστριες της τιβί και τέτοιου είδους σχόλια μοιάζουν με... κατινιές. Τουλάχιστον, στα δικά μας τα αυτιά ακούστηκε ως «κατινιά» το σχόλιο που έκανε για το ξαφνικό διαζύγιο του Χρήστου Βασιλόπουλου με την Αντωνία Βεντούρα, ένα χρόνο μετά το γάμο τους.
Βλέπεις, η απόφαση του διαζυγίου ανήκει στη σύζυγο, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν άντεξε άλλο τη ζωή στο Λος Άντζελες και τα παράτησε όλα επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Και αυτό δεν άρεσε στη Ναταλία, η οποία φρόντισε να ρίξει τα «καρφιά» της.

«Και τι πάει να πει “δεν μου αρέσει η ζωή στην Αμερική”; Δεν ήταν δύσκολη η ζωή στην Αμερική, γιατί ζούσαν σε μια υπέροχη βιλάρα στο Los Angeles!» είπε στην αρχή για να προκαλέσει την αντίδραση του Παύλου Σταματόπουλου, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει ότι μία βιλάρα μπορεί να είναι και το... χρυσό κλουβί για κάποιον.

Αλλά, δεν έπεισε τη Ναταλία, η οποία συνέχισε να λέει ότι η σύζυγος Βασιλόπουλου στο κάτω κάτω, δεν ήταν μόνη της στο Λ.Α., αλλά με τον άντρα της που την λάτρευε, την αγαπούσε, ενώ ζούσαν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον.
Κι αφού τα «έχωσε» για τα καλά στην Β
εντούρα και την απόφαση της, έσπευσε να σχολιάσει πως βέβαια, όταν είμαστε έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέμε. Πάλι, καλά που το θυμήθηκε έστω και στο τέλος, διότι την ακούγαμε και στο μυαλό μάς έρχονταν οι κουτσομπόλες του χωριού που όταν ακούνε ότι χωρίζει ένα ζευγάρι, ρίχνουν την ευθύνη πάντα στη γυναίκα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: