Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η συγνώμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην Ά.Βίσση και τον Π.Τερζή



lav

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ζήτησε συγνώμη στην Άννα Βίσση και τον Πασχάλη Τερζή για δηλώσεις του που παρερμηνεύτηκαν στο παρελθόν.

Ο γνωστός μουσικός, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε πει ότι “ο κόσμος δεν θέλει άλλη Άννα Βίσση”και ότι “ο Πασχάλης Τερζής θα μπορούσε να πει τραγουδάρες, αλλά δεν είχε κάνει καλή επιλογή τραγουδιών” τόνισε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και ζήτησε συγγνώμη μέσα από την κάμερα της εκπομπής “Fthis Tv”

“Αν βγάλεις ένα ‘και’ ή προσθέσεις ένα ‘δεν’, ξέρεις πόση μεγάλη διαφορά έχει το ‘μου αρέσει’ ή ‘δεν μου αρέσει’; Για να είναι κάποιος όνομα σε ένα χώρο τόσα χρόνια δεν είναι τυχαίο. Πόσο μάλλον αν είναι το νούμερο ένα” είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Ενώ πρόσθεσε: “Δεν θέλω να κολακέψω ούτε να γλείψω κανέναν, αλλά παράλληλα δεν θέλω να δημιουργώ λάθος εντυπώσεις και να πληγώνω ανθρώπους που δεν πρέπει. Αν είπα κάτι το οποίο παρερμηνεύτηκε ζητάω δημόσια συγγνώμη. Έτσι για ξεκαθαρίζουν τα πράγματα” τόνισε και συμπλήρωσε: “Ζητάω συγγνώμη και από τη Βίσση, και από τον Τερζή”.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: