Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν υπάρχει τέλειος παίκτης»


«Δεν υπάρχει τέλειος παίκτης»

Ταπεινός και μετριόφρων εμφανίστηκε ο Αντρές Ινιέστα


Παρά το γεγονός πως είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους για την «Χρυσή Μπάλα», η «ήρεμη» δύναμη της Μπαρτσελόνα, θεωρεί πως σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει την τελειότητα και μάλιστα αμφισβητεί την ύπαρξη του «τέλειου» ποδοσφαιριστή.

«Δεν υπάρχει τέλειος ποδοσφαιριστής. Όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης και για όλους τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν ακόμα καλύτερα», ήταν τα λόγια του μέσου των «μπλαουγκράνα» για να προσθέσει:

«Θεωρώ τον εαυτό μου ως κάποιον που διασκεδάζει με το να μαθαίνει στην πορεία και κάποιον που προσπαθεί να είναι καλύτερος κάθε χρόνο. Η τελειότητα δεν υπάρχει. Υπάρχουν παίκτες που την πλησιάζουν, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο το να είσαι τέλειος. Αν κάποιος μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο του τέλειου, τότε δε θα υπήρχε εξέλιξη στο ποδόσφαιρο».

Ο Ινιέστα χαίρεται με το γεγονός πως στη διάρκεια της καριέρας του έχει βελτιωθεί και ελπίζει να συνεχίσει να εξελίσσεται:

«Δεν πιστεύω ότι είμαι σταρ. Θεωρώ τον εαυτό μου ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να βελτιωθεί, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις πράγματα. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως με το πέρασμα τον χρόνων έχω όντως βελτιωθεί και ελπίζω το συναίσθημα αυτό να συνεχιστεί για χρόνια».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: