Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Νέα τροπή στο θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ


Νέα τροπή στο θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για το θάνατο της Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse) μετά την παραίτηση τουιατροδικαστή.


Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για το θάνατο της Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse)μετά την παραίτηση του ιατροδικαστή.

Ο θάνατος της 27χρονης τραγουδίστριας θα μπει και πάλι στο μικροσκόπιο με νέες ανακρίσεις που θα προσπαθήσουν να φέρουν στο φως νέα στοιχεία. Μπορεί να πέρασε 1,5 χρόνος από τη στιγμή που η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή όμως οι αγγλικές αρχές δεν έχουν ξεχάσει την υπόθεση κι έτσι διέταξαν την διενέργεια νέας ανάκρισης σχετικά με τα αίτια του θανάτου της.

Μέχρι σήμερα τα πορίσματα έδειχνα ότι ο θάνατος της τραγουδίστριας είχε αποδοθεί στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ όμως η ιατροδικαστής που ήταν επικεφαλής στην αρχική ανάκριση κρίθηκε ανεπαρκής με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διενέργεια νέας ανάκρισης.
Η νέα ανάκριση θα διεξαχθεί στις 8 Ιανουαρίου στο δικαστήριο του Camden. Από την πλευρά της η οικογένεια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας δήλωσε σε ανακοίνωση της ότι ποτέ δεν ζήτησε να διεξαχθεί νέα ανάκριση.

Μέχρι σήμερα παραμένουν στο σκοτάδι οι αιτίες που την σκότωσαν. Βρετανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κοκαϊνη, ecstasy και κεταμίνη που αγοράστηκαν μια ημέρα πριν τον θάνατό της όπως δήλωσαν δικοί της άνθρωποι.

Tο περιοδικό People μάλιστα είχε γράψει ότι το κοκτέιλ που την σκότωσε είχει και πολύ αλκοόλ, ενώ μια άλλη μαρτυρία μιλάει για υπερβολική δόση έκσταση.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: