Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστικές εξελίξεις για την αυτοκτονία της νοσοκόμας


Η άτυχη νοσοκόμα Γιασίνθα Σαλντάνα και ο σύζυγός της Μπεν Μπαρμπόζα σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Και ενώ η κηδεία της άτυχης Γιασίνθα Σαλντάνα (Jacintha Saldanha) πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, οι έρευνες για τον θάνατό της συνεχίζονται.



Η 46χρονη νοσοκόμα είχε βάρδια στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου Κινγκ Έντουαρντ VIΙΙ τη στιγμή που δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Αυστραλία τηλεφώνησαν και υποδυόμενοι τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο ζήτησαν να μάθουν νέα για την Κέιτ (Kate) η οποία νοσηλευόταν εκεί.

Η Σαλντάνα δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για φάρσα και προώθησε το τηλεφώνημα στον θάλαμο της δούκισσας όπου η συνάδελφός της, έδωσε "πλήρες ιατρικό ανακοινωθέν" στους φαρσέρ.
Εντυπωσιακή -και με ένα σκίσιμο... να!- η Κέιτ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο. Δίπλα της ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Εντυπωσιακή -και με ένα σκίσιμο... να!- η Κέιτ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο. Δίπλα της ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Λίγες ώρες αργότερα η Γιασίνθα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που της παραχωρούσε το νοσοκομείο για να μένει όλη την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο επέστρεφε στο σπίτι της στο Μπρίστολ, στον σύζυγο και τα δύο παιδιά της.
Χωρίς ακόμη να έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ευρήματα των ερευνών που ακόμη συνεχίζονται, σημαντικά στοιχεία έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Η άτυχη μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της, ενώ τα σημάδια που έφερε στους καρπούς της οδηγούν στο εύλογο –και τραγικό- συμπέρασμα ότι νωρίτερα είχε κάνει ακόμη μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Απαρηγόρητοι για την απώλειά τους ο σύζυγος της Γιασίνθα Σαλντάνα, Μπεν Μπαρμπόζα, και τα δύο τους παιδιά, Γιουνάλ και Λίσα.
Απαρηγόρητοι για την απώλειά τους ο σύζυγος της Γιασίνθα Σαλντάνα, Μπεν Μπαρμπόζα, και τα δύο τους παιδιά, Γιουνάλ και Λίσα.
Στον χώρο βρέθηκαν τρία σημειώματα που είχε γράψει η Σαλντάνα και δίνουν στοιχεία που συγκλονίζουν.
Σε ένα από αυτά, λέγεται ότι η Γιασίνθα κατηγορεί τους ραδιοφωνικούς παραγωγούςΜελ Γκρεγκ (Mel Greig) and Μάικλ Κρίστιαν (Michael Christian) για την τραγική απόφαση που πήρε, στο δεύτερο το προσωπικό του νοσοκομείου που προφανώς δεν τη στήριξε –ονομάζοντας μάλιστα και δύο συγκεκριμένα άτομα τα οποία κατηγορεί συγκεκριμένα- και σε ένα τρίτο που ανέφερε λεπτομερώς πώς ήθελε την κηδεία της.
Πληροφορίες θέλουν τους δύο DJs να τηλεφώνησαν για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο αποκαλύπτοντας στη Σαλντάνα τη φάρσα τους καιενημερώνοντας ότι επρόκειτο να τη μεταδώσουν στην εκπομπή τους.
Η αποκάλυψη αυτή και μόνο φαίνεται ότι τάραξε ανεπανόρθωτα τη νοσοκόμα η οποία δεν βρήκε άλλον τρόπο να την αντιμετωπίσει παρά παίρνοντας την ίδια της τη ζωή.
Παρά το γεγονός ότι επίσημα το νοσοκομείο υποστηρίζει ότι δεν κατηγόρησε τη Σαλντάνα, φίλοι της αναφέρουν ότι πολλοί από τους συναδέλφους της χρησιμοποίησαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να την πειράξουν και να την κατηγορήσουν.
Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της Σκότλαντ Γιαρντ, ενώ τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.
Στο μεταξύ, χθες το βράδυ η Κάθριν (Catherine) έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο και πραγματικά εντυπωσίασε.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: