Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Σέρλοκ Χολμς-Ο σκύλος των Μπάσκερβιλ»

«Σέρλοκ Χολμς-Ο σκύλος των Μπάσκερβιλ»

Μία παράσταση γεμάτη φρεσκάδα από ένα νεανικό θίασο


Ένα θρίλερ που παριστάνει την κωμωδία, μια κωμωδία που παριστάνει το θρίλερ είναι η κωμική διασκευή του διασημότερου μυθιστορήματος του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ «The hound of the Baskervilles» των Στήβεν Κάννυ και Τζων Νίκολσον που παίζεται
το θέατρο Αμιράλ με τον τίτλο «Σέρλοκ Χολμς – Ο σκύλος των Μπάσκερβιλ».

Μια παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με μεγάλη επιτυχία.

Το έργο πρωτοπαίχτηκε από την ομάδα Peepolykus το 2007 στο Λονδίνο κι έκτοτε έχει ανέβει με επιτυχία σε δεκάδες χώρες, ενώ είναι η πρώτη του παρουσίαση στην Ελλάδα. Η ελληνική παράσταση είναι μια τολμηρή επιλογή του σκηνοθέτη. Προτείνοντας νέους ηθοποιούς σε κεντρικό θέατρο, διασκευάζει με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο τον μύθο του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ και αναδεικνύει τους χαρακτήρες την ατμόσφαιρα και την εντυπωσιακή ερμηνευτική ικανότητα των ηθοποιών.



Οι τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους 18 απαιτητικούς ρόλους είναι οι Νικόλας Αγγελής, Αργύρης Γκαγκάνης και Ζήσης Ρούμπος. Με συνεχείς μεταμορφώσεις σε καταιγιστικό ρυθμό, υπεράνθρωπες δοκιμασίες, θανατηφόρες παγίδες, ανομολόγητα πάθη, παρ’ ολίγον σεξ, χορούς και τραγούδια, τολμούν να τα παίξουν όλα για όλα για να λύσουν τον γρίφο του Σκύλου των Μπάσκερβιλ, σε μια πολύ σύγχρονη, σκηνικά ευρηματική κωμωδία. 

Η ιστορία


Όταν ο Σερ Τσαρλς Μπάσκερβιλ βρίσκεται νεκρός στο αγρόκτημά του, με μια ανατριχιαστική έκφραση τρόμου ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και τα αποτυπώματα ενός γιγαντιαίου σκύλου δίπλα στο άψυχο κορμί, ο μέγας ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς της Μπέϊκερ Στριτ κι ο πιστός του βοηθός ντόκτορ Ουότσον αναλαμβάνουν να ξεδιπλώσουν το κουβάρι του τρομερού μυστηρίου που καλύπτει τον θάνατο του Σερ Τσαρλς και την αρχαία κατάρα του Σκύλου των Μπάσκερβιλ. Για άλλη μια φορά το μυστήριο του Σκύλου των Μπάσκερβιλ ψάχνει την λύση του μέσα από μια σύγχρονη και διασκεδαστική παράσταση όπου επικρατούν το παιχνίδι των ρόλων και οι συχνά απροσδόκητες αφηγηματικές λύσεις. 

Οι παραστάσεις στις 25 και 26 Δεκεμβρίου καθώς και 1 και 2 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 9.15 μ.μ.



Οι συντελεστές


Μετάφραση: Γιώργος Καλαμαντής
Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου
Σκηνικά – Κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Οικονόμου
Ηχητική Επιμέλεια: Βασίλης Κορές
Χορογραφία: Χριστιάνα Κουλιζάκη 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παναγιώτης Καφούσιας

Οι ηθοποιοί
Νίκος Αγγελής, Αργύρης Γκαγκάνης, Ζήσης Ρούμπος

Θέατρο Αμιράλ, Αμερικής 10, Τηλ. 210 3639385, 210 3608856 

Παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ώρα 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 10 ευρώ φοιτητικό & ανέργων.
Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα 10’


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: