Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αφέλειες και για την Κιμ Καρντάσιαν


Αφέλειες και για την Κιμ Καρντάσιαν

Τη μόδα θέλησε να ακολουθήσει και η σέξι ριάλιτι σταρ που έκοψε τελικά τα μαλλάκια της σύμφωνα με τις τελευταίες… επιταγές.



Εκτός από μια φορά παλιότερα που είχε υιοθετήσει κοντές αφέλειες και μια ακόμη που είχε γίνει λίγο πιο… ξανθιά η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γενικά έχει ένα στυλ στα μαλλιά της και το κρατάει ίδιο.
Τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει και κάτι άλλο καθώς εθεάθη με μια πιο χαλαρή φραντζούλα που, ομολογουμένως, τη γλυκαίνει πολύ.

.
Φωτογραφίες με το νέο λουκ ανέβασε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν που όμως δήλωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται εκεί είναι δυνατό να π
Φωτογραφίες με το νέο λουκ ανέβασε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν που όμως δήλωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται εκεί είναι δυνατό να πωλούνται (!) από τους ιδιοκτήτες του χωρίς ειδική άδεια.
Η 32χρονη σταρ έφτασε χθες στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και προκάλεσε πανικό με την πλειοψηφία των θαυμαστών της να επικροτούν το νέο λουκ της.
Κατά τα άλλα, η οικογένεια Καρντάσιαν δημοσίευσε την φετινή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία όπου όλοι ποζάρουν περιχαρείς ντυμένοι στα άσπρα.




Χρόνια πολλά -μες στην τρελή χαρά- από τους Καρντάσιαν!
Χρόνια πολλά -μες στην τρελή χαρά- από τους Καρντάσιαν!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: