Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά για το... ξεβράκωτο σκάνδαλο!


Η Αν Χάθαγουεϊ λυπάται πολύ για ό,τι συνέβη

Σε πολύ άβολη θέση βρέθηκε η διάσημη ηθοποιός η οποία είδε τα απόκρυφά της σημεία φόρα παρτίδα (!) σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως. Τι λέει, η ίδια για αυτή την "άτυχη στιγμή";


Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) αυτή την εποχή προωθεί την τελευταία της ταινία "Οι Άθλιοι" και, όπως είναι φυσικό παραβρίσκεται σε όλες τις πρεμιέρες.
Μόνο που σε αυτή της Νέας Υόρκης, ένα ατύχημα της κόστισε λίγο στην αξιοπρέπειά της.
Εντυπωσιακή η Αν Χάθαγουεϊ στην πρεμιέρα των  Αθλίων  στη Νέα Υόρκη φορώντας τουαλέτα δια χειρός Τομ Φορντ. Όμως τα φλας που άναψαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητο απαθανάτισαν τα απόκρυφα σημ
Εντυπωσιακή η Αν Χάθαγουεϊ στην πρεμιέρα των "Αθλίων" στη Νέα Υόρκη φορώντας τουαλέτα δια χειρός Τομ Φορντ. Όμως τα φλας που άναψαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητο απαθανάτισαν τα απόκρυφα σημεία της καθώς δεν φορούσε εσώρουχο. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ άβολη για την ηθοποιό, που όμως επιλέγει να την αφήσει πίσω.
Συγκεκριμένα, το "κακό" έγινε τη στιγμή που η 30χρονη νιόπαντρηηθοποιός έφτανε στο Θέατρο Ζίγκφιλντ. Αμέσως μόλις άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου, τα φλας άναψαν –ως είθισται- αλλά ακόμη και οι ίδιοι οι φωτορεπόρτερ μάλλον δεν θα πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ακριβώς τι είχαν απαθανατίσει.
Η Αν δεν φορούσε εσώρουχο κάτω από την εντυπωσιακή μαύρη δερμάτινη τουαλέτα Tom Ford που είχε επιλέξει για την περίσταση, με αποτέλεσμα, όταν έκανε την κίνηση για να κατέβει από το αυτοκίνητο, όλα να βγουν στη φόρα.
Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε μέγας σαλος με τις φωτογραφίες να αναπαράγονται στο διαδίκτυο σε χρόνο μηδέν –μερικές μάλιστα και χωρίς το ευνόητο πλέγμα μπροστά από το επίμαχο σημείο.
Σήμερα το πρωί η Χάθαγουεϊ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί και η ίδια σε αυτή την άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής τουΜατ Λάουερ (Matt Lauer) όπου ήταν καλεσμένη.
"Σαν να είδαμε πολύ από εσένα τώρα τελευταία", ξεκίνησε την κουβέντα ο παρουσιαστής επίτηδες, όπως εξήγησε "για να το πουν αυτό πρώτο και να ξεμπερδεύουν".
Η Αν απάντησε με χαρακτηριστική ψυχραιμία. Μάλιστα εκμεταλλεύτηκε την "πάσα" για να τοποθετηθεί αναλόγως –ελπίζοντας προφανώς ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να το κάνει ποτέ ξανά.
"Προφανώς ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή που με στεναχώρησε για δύο λόγους. Αρχικά είναι πολύ λυπηρό το ότι ζούμε σε μια εποχή που κάποιος τραβά μια φωτογραφία ενός άλλου σε τόσο ευάλωτη στιγμή και αντί να κάνει το σωστό και να τη σβήσει, την πουλάει.
"Επίσης, λυπάμαι πολύ γιατί ζούμε σε έναν πολιτισμό που εμπορευματοποιεί την ερήμην σεξουαλικότητα, πράγμα που μας φέρνει στους Άθλιους καθώς ο χαρακτήρας που ερμηνεύω κάνει ακριβώς αυτό. Αναγκάζεται να πουλήσει σεξ για να ζήσει το παιδί της εφόσον δεν έχει τίποτα άλλο και δεν υπάρχει κανένα κοινωνικό υπόβαθρο", τόνισε η Αν και έκλεισε το θέμα με χάρη και την ελπίδα να το κλείσουν εκεί και όλοι οι υπόλοιποι.
Τώρα, για όσους αναρωτιούνται για ποιον λόγο η κατά τα άλλα χαμηλών τόνων ηθοποιός πήγε σε αυτή την επίσημη εκδήλωση χωρίς βρακάκι, ενώ φαινομενικά η τουαλέτα της δεν το χρειαζόταν, διαβάστε την εξήγηση που δίνει επί του θέματος η Σάσα Σταμάτη του "Πρωινού mou", εδώ.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: