Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Έρευνα: Πόσα εκατοστά "χρειάζεσαι" για να φέρεις μια γυναίκα σε πολλούς οργασμούς



Tο άγχος των ανδρών για το μέγεθος του πέους τους ίσως τελικά να μην είναι τόσο άκυρο όσο νομίζεις. Ερευνητές από τη Σκωτία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όταν το ανδρικό μόριο είναι μεγαλύτερο από το μέσο όρο, προκαλεί περισσότερους γυναικείους οργασμούς.

Σκωτσέζοι ψυχολόγοι μελέτησαν την ερωτική επιθυμία 323 γυναικών για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες έφταναν σε οργασμό πολύ ευκολότερα όταν το μέγεθος του πέους του παρτενέρ τους ξεπερνούσε τα 14,75 εκατοστά.
"Αυτό μπορεί να εξαρτάται από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο σε μέγεθος πέος μπορεί να διεγείρει το γυναικείο κόλπο σε όλο του το μήκος", εξηγεί στην ιστοσελίδα Live Science ο Stuart Brody, ψυχολόγος και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας.








Σύμφωνα με τον Brody, η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που έκαναν σεξ με "προικισμένους" άνδρες είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς. "Το άγχος των ανδρών για το μέγεθος του πέους τους ίσως τελικά να μην αντανακλούν απλώς την αναπαραγωγή ενός πολιτισμικού στερεοτύπου αλλά να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το μέγεθος μετράει για τη γυναικεία ικανοποίηση", προσθέτει ο Brody. Καλά, μη βγάλεις μεζούρα τώρα...







Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: