Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ένα γράμμα στον Αϊ - Βασίλη



Η ετήσια δράση των Ελληνικών Ταχυδρομείων «Γράψε ένα γράμμα στον Αϊ - Βασίλη» συμπληρώνει 20 χρόνια και επί τη πετείω επιφυλάσσεται σε όσους στείλουν και εφέτος το γράμμα τους στον πιο αγαπημένο Αγιο μικρών και μεγάλων μια μοναδική έκπληξη.


Το «δώρο» των ΕΛΤΑ στους επιστολογράφους του Αϊ - Βασίλη φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό και θα αποκαλυφθεί σε ειδική συντέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Φιλοτελικό και Ταχυδρομικό Μουσείο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Εκτός από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Ταχυδρομείων Χρήστο Βαρσάμηστην εκδήλωση θα βρίσκεται και ο βραβευμένος συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της εφετινής έκπληξης.

«Κάθε χρόνο λαμβάνουμε 70.000 - 80.000 γράμματα από μικρούς και μεγάλους, με παραλήπτη τον Αϊ - Βασίλη» λέει στο «Βήμα» η Ελένη Κοντού, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των ΕΛΤΑ. «Προσπαθούμε να απαντάμε σε όσα γράμματα έχουν όνομα και διεύθυνση αποστολέα, με μια κάρτα και ένα γραμματόσημο, ως συμβολική κίνηση».




Γράμματα από παιδιά κάθε ηλικίας καταφθάνουν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνήθως από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, κρύβοντας μέσα τους πόθους και προσδοκίες ανείπωτες για ένα δώρο. Από την άλλη «για τους μεγάλους, το να στείλουν αυτό το γράμμα είναι ένα αίτημα επικοινωνίας και μια επιθυμία να μιλήσουν» υπογραμμίζει η κυρία Κοντού.

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια του Αγιου Βασίλη θα βρίσκονται τοποθετημένα στις προσόψεις των κεντρικών καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων περιμένοντας τα γράμματα μικρών και μεγάλων.

Καθένας μπορεί, όμως, να παραδόσει το γράμμα του και στο πλησιέστερο κατάστημα των ΕΛΤΑ για να... ταχυδρομηθεί αρμοδίως. Είναι η μοναδική επιστολή που παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ χωρίς γραμματόσημο· αρκεί η ένδειξη «Για τον Αϊ - Βασίλη».




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: