Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος θέλει να διαβάσει ένα άρθρο της Γιάννας Αγγελοπούλου για την κρίση;



Κάποιος μπήκε στον κόπο να το μεταφράσει κιόλας. Η εφημερίδα Huffington Post φιλοξένησε άρθρο της Γιάννας Αγγελοπούλου στο οποίο, με την ιδιότητα του μέλους του Ιδρύματος Κλίντον αλλά και του παγκόσμιου Ολυμπιακού Κινήματος και χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τα μαθήματα ηγεσίας που διδάσκονται οι Αμερικανοί μέσω της ταινίας “Lincoln” του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Ολυμπιακή Ελληνίδα αναφέρεται στη σημερινή Ελλάδα, την κρίση που διέρχεται και το πώς θα μπορούσαμε να αναγεννήσουμε τη σπουδαία και ιστορική χώρα μας.

Αν έχετε το κουράγιο διαβάστε το πύρινο άρθρο της Γιάννας Αγγελοπούλου στην Huffington Post καθώς και τα κίνητρά της εδώ.  Προσωπικά δεν τα κατάφερα. Στην κάθετη ανάγνωσή του σκάλωσα σε φράσεις όπως «Ολυμπιακοί Αγώνες – τεράστια επιτυχία», «Μάχη της Κρήτης» και «οι Έλληνες έχουμε τη δική μας μεγάλη Ιστορία» και «Οι ιδρυτικές αξίες και αρχές που μπορούν να αναγεννήσουν τη δύναμη της Ελλάδας». Τουτέστιν, ένα μάτσο θλιβερά κλισέ.

Θα κάνω λίγο υπομονή. Θα περιμένω να τραγουδήσει το τραγούδι «Εγώ με τις ιδέες μου, κι εσείς με τα λεφτά σας» του Νικόλα Άσιμου. Και καθώς θα το λέει μέσα από την βασανισμένη της ψυχή, εγώ θα την χειροκροτάω.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: