Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σμαράγδα Καρύδη: «Φοβάμαι λιγότερο πια»


Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, στην οποία ανέφερε όλες τις αλλαγές που πέρασε τα τελευταία χρόνια.
Πώς αντιμετώπισε τη δημοσιότητα τα πρώτα χρόνια;
«Δούλεψα πολύ, για να μειώσω τον εγωισμό μου, να μη φοβάμαι την αποτυχία, να μειωθούν τα κόμπλεξ μου. Φοβάμαι λιγότερο πια, έχω γίνει πιο ανοιχτή και πιο ήρεμη. Τα πρώτα χρόνια το βασικό μου πρόβλημα ήταν πώς θα εκθέτω τον εαυτό μου χωρίς αυτό να μου είναι βασανιστικό. Φοβόμουν να αποτύχω, το θέατρο μου δημιουργούσε φοβερό φόβο. Έχω πάθει και πανικούς πάνω στη σκηνή. Τώρα είμαι σαν μια άλλη. Ψύχραιμη. Μπορεί να χρειαζόμουν εργατοώρες. Έκανα και δουλειά με τον εαυτό μου. Μόνη, χωρίς να πάω σε ψυχίατρο».

«Την ψώνισε» ποτέ;

«Παρόλο που φοβόμουν, είχα πάντα αυτοπεποίθηση με έναν περίεργο, υπόγειο τρόπο. Δεν περίμενα τη δημοσιότητα, για να εκτιμήσω τον εαυτό μου. Επειδή βλέπω τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και τη ματαιότητά τους, δεν μπορώ να σαλτάρω, επειδή είμαι διάσημη. Δεν θεωρώ τη δημοσιότητα υπέρτατη αξία».

Τι φοβάται περισσότερο;

«Φοβάμαι μη φαγωθούμε μεταξύ μας. Γιατί δεν βλέπω σύμπνοια γύρω μου και ωριμότητα, αλλά βία και διχασμό, που θα φέρουν πολύ χειρότερα πράγματα. Φοβάμαι, επίσης, ότι η ζωή δεν με έχει φέρει σε μεγάλες δυστυχίες ακόμα. Είμαι άψητη και δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω».

Πώς άλλαξε η ζωή της τα τελευταία χρόνια;

«Έχω περιορίσει το περιττό. Μπορώ να πληρώσω το νοίκι και τους λογαριασμούς μου, αλλά τις ασυδοσίες και τις αηδίες που έκανα παλιότερα τις έκοψα, χωρίς να μου στοιχίσει. Κι όλα αυτά τα παπούτσια που πήρα και είναι απάτητα τι μου προσέφεραν, εκτός από τη χαρά που έχει ένα πρεζάκι που πάει για τη δόση του για να αισθανθεί καλά; Βεβαίως, όλα αυτά είναι ανοησίες μπροστά σε εκείνους που δεν έχουν να δώσουν γάλα στο παιδί τους. Όμως, για να μπορεί να υπάρχει αυτό το γάλα, πρέπει όλοι να πάρουμε πιο χαλαρά και να μη φοβόμαστε μήπως χάσουμε τα περίφημα κεκτημένα μας».

Πηγη




SHARE THIS

0 σχόλια: