Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Aλλάξτε το σώμα σας με τη θαυματουργή δίαιτα P.I.N.K

Aλλάξτε το σώμα σας με τη θαυματουργή δίαιτα P.I.N.K

Ποιες τροφές πρέπει να προτιμάμε;

H διάσημη αυτή δίαιτα έγινε ευρέως γνωστή μέσω του show του διάσημου Dr.Phil. Δημιουργήθηκε από την κλινική διατροφολόγο Cynthia Pasquella και έχει σα στόχο το χάσιμο λίπους και τη δημιουργία μιας καλύτερης φυσικής κατάστασή σας.
Η δίαιτα βασίζεται στην καθαρή και απλή διατροφή καθώς και στις δυναμικές προπονήσεις. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις γυναίκες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η δίαιτα χωρίζεται σε 4 φάσεις:

1. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει μια μικρής διάρκειας αποτοξίνωση που έχει σα στόχο το «ξύπνημα» του οργανισμού σας
2. Σε αυτή τη φάση, εισάγονται υψηλής ενέργειας τρόφιμα για τις προπονήσεις σας.
3. Το στάδιο αυτό διαρκεί εφτά ημέρες. Περιλαμβάνει μιας υψηλής θρεπτικής αξίας σούπα εν ονόματι «Shred» που βοηθά να αποβάλλεται τα τελευταία επίμονα κιλά
4. Στο τελευταίο στάδιο καλείστε να διατηρήσετε το στόχο που έχετε πετύχει, με υγιεινή διατροφή και πάνω από όλα με σύμμαχό σας τη λέξη μέτρο

Τροφές προτεινόμενες:
Φράουλες, μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, παντζάρια, πράσινα φασόλια, σπαράγγια, μπρόκολο, στήθος κοτόπουλου, τόνος, σολομός, ασπράδια αυγού, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, καστανό ρύζι, κινόα, αβοκάντο και μαύρη σοκολάτα.

Τα τρόφιμα που επιλέγουμε θα πρέπει να έχουν ως βάση τους την πρωτεΐνη. Απαγορεύονται οι επεξεργασμένες τροφές και καλό θα ήταν να επιλέγετε φυτικές τροφές. Οι φυτικές ίνες αποτελούν το μαγικό κλειδί για να νιώθετε φουσκωμένες για περισσότερο διάστημα. Η ζάχαρη και το αλκοόλ θα πρέπει να αποφεύγονται. Η καφεΐνη επιτρέπεται σε μικρές δόσεις. Το αλκοόλ σε μικρές δόσεις (ένα έως δύο ποτά ανά εβδομάδα) επιτρέπεται μετά τις πρώτες εννέα εβδομάδες.

Η P.I.N.K. Μέθοδος εκγύμνασης περιλαμβάνει τρία DVD γυμναστικής. Πρέπει να ακολουθείτε κάθε ένα για τρεις εβδομάδες.
Κάθε DVD περιέχει τρεις προπονήσεις επικεντρωμένες στην ενδυνάμωση, στο cardio και στην ευελιξία για μία έως δύο ώρες. Bonus προπονήσεις περιλαμβάνονται επίσης. Η yoga και το pilates συνιστώνται 2-3 φορές την εβδομάδα.

Προσοχή: Η δίαιτα αυτή να μην ακολουθείται από εγκύους



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: