Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΣΟΚ: Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι (έχουν να μιλήσουν 20 μέρες)


ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΣΟΚ: Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι (έχουν να μιλήσουν 20 μέρες)

Μια εξέλιξη που κανείς δεν φανταζόταν για τον έρωτά τους, που όμως λιθαράκι λιθαράκι τα γεγονότα όδευαν προς αυτό το σημείο...


Είχαν να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση εδώ και δύο μήνες. Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, έκανε και δεύτερη επίσημη πρεμιέρα, έκανε απονομή δίσκου και πουθενά η σύντροφός του.
Γεγονός που έκανε πολλούς να σιγοψυθιρίσουν ότι κάτι συμβαίνει κάτι δεν πάει καλά. Τους πρώτους ψίθυρους περί προβλημάτων ήρθε να «διαψεύσει» τουλάχιστον προσωρινά η εμφάνιση του καλού της στην τηλεοπτική της πρεμιέρα στο «Όλα μπάχαλο».

 Η αμηχανία της Δούκισσας ήταν εμφανή και όχι για την δημόσια εξομολόγιση του Χρήστου Χολίδη. Οι καλά γνωρίζοντες της κατάστασης γνώριζαν ότι η Δούκισσα που δεν γνώριζε για την τηλεοπτική έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της, ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί μόνο εκείνος και ο Χρήστος γνώριζαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η κρίση έχει κορυφωθεί πλέον αφού έχουν είκοσι μέρες να μιλήσουν. Ο χρόνος θα δείξει αν το τέλος όμως θα είναι οριστικό. Αναμένουμε εξελίξεις.


Click to enlarge image DOYKISA 1.jpg


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: