Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Σμαραγδί: Το χρώμα του 2013



Η πιο ζωντανή και δυναμική απόχρωση του πράσινου μετατρέπεται στο πιο hot χρώμα της νέας σεζόν και υπόσχεται να σε ανανεώσει και να σου χαρίσει ζωντάνια και αισιοδοξία.


Το σμαραγδί χρώμα πρωταγωνιστεί στις καλοκαιρινές πασαρέλες των διασημότερων οίκων. Το είδαμε σε κομψές δημιουργίες, μοντέρνα αξεσουάρ ακόμα και σε σκιές ματιών. Επένδυσε από τώρα στην αγορά ενός κομματιού στις αποχρώσεις του δυναμικού πράσινου χρώματος και βγες κερδισμένη όποια εποχή του χρόνου και αν το φορέσεις.

Το φόρεμα:
Ένα maxi κομψό σμαραγδί φόρεμα είναι η top επιλογή για να λάμψεις χειμώνα-καλοκαίρι. Πόνταρε στην αγορά ενός κλασσικού στράπλες φορέματος με βολάν για μια επίσημη έξοδο ή ακόμα καλύτερα επέλεξε ένα κομμάτι σε πιο χαλαρή γραμμή για casual εμφανίσεις. Συνδύασε το καθημερινό maxi φόρεμά σου με χρυσά αξεσουάρ και φλατ παπούτσια για ένα μοντέρνο bohemian λουκ.

Τα αξεσουάρ:
Παπούτσια, ζώνες, τσάντες σε σμαραγδί αποχρώσεις κάνουν δυναμική εμφάνιση τη νέα σεζόν και υπόσχονται να δώσουν έξτρα πινελιές στυλ ακόμα και στο πιο συντηρητικό λουκ.
Όσο κάνει ακόμα κρύο επέλεξε μια φαρδιά ζώνη για τη μέση και δώσε άλλη πνοή σε ένα total black outfit. Must have κομμάτι της νέας σεζόν γίνεται η τσάντα σε αυτές τις αποχρώσεις, όπως και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι για funky εμφανίσεις.

Το μακιγιάζ:
Ο χώρος της ομορφιάς ακολουθεί την τάση και μετατρέπει τη σμαραγδί glamorous σκιά σε απαραίτητο προϊόν για κάθε νεσεσέρ. Τόλμησε να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο και φωτεινό smoky eye μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο σκιές στην μαγική απόχρωση του δυναμικού πράσινου. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου, αλλά θα καταφέρεις να παραπλανήσεις ακόμα και τους πιο κοντινούς σου φίλους σχετικά με το χρώμα των ματιών σου…


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: