Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τα λαμπερά ζευγάρια και οι διάσημες σχέσεις-αστραπή που έγιναν μέσα στο 2012



Το τέλος της χρονιά πλησιάζει και εμείς κάνουμε ανασκόπηση στα ζευγάρια που απασχόλησαν τα media με τα ερωτικά τους καμώματα.


Ashton Kutcher – Mila Kunis


Τη στιγμή που η Demi προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της και να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Ashton, ο Ashton είχε ήδη βρει την επόμενη πορτοκαλιά του στο πρόσωπο και το σώμα της Mila Kunis. Οι φήμες άρχιζαν να φουντώνουν και να γίνονται πυρκαγιά από το καλοκαίρι του 2012, όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Soho House και δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον. Έκτοτε τους έχουμε δει να τρώνε στη Ρώμη, να περπατάνε χέρι χέρι στα πάρκα, να φοράνε τα ίδια ρούχα.
Katy Perry – John Mayer
 
Δεν πρόλαβε να χωρίσει η Katy Perry από τον Russell Brand και άρχισε να βγαίνει με τον γόη καουμπόη John Mayer, που στο παρελθόν τα είχε με τη Jennifer Aniston, τη Jessica Simpson και την Taylor Swift. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Soho House στο δυτικό Χόλιγουντ στις 19 Ιουνίου. Η έλξη τους ήταν μοιραία.
Rihanna – Chris Brown
 
Αφού πρώτα όλοι γίναμε έξαλοι τον Φεβρουάριο του 2009 με τον Chris Brown εξαιτίας του ξυλοφορτώματος που έκανε στη Rihanna, αφού η Rihanna έδωσε συνεντεύξεις και έκανε βίντεοκλιπ που έδειχναν ξεκάθαρα το θυμό της, αφού ο Jay Z δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό, ήρθε το 2012 και οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Εκείνη δηλώνει στη Oprah Winfrey ότι είναι η αγάπη της ζωής της και εκείνος ανεβάζει στο twitter βίντεο-εξομολόγηση για τον έρωτά του για εκείνη (και για την τότε νυν κοπέλα του). Για περαιτέρω αποδείξεις και ονόματα δεν έχεις παρά να τσεκάρεις το instagramm τους.
Eva Longoria, Mark Sanchez
 
Η “απεγνωσμένη νοικοκυρά” παραδέχτηκε τον Σεπτέμβριο πως το νέο της αμόρε είναι ο παίκτης το New York Jets, Mark Sanchez. Δυστυχώς το ρομάντζο τους δεν κράτησε και για πολύ. Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του σταρ του NFL, τον Οκτώβριο, επιβεβαίωσε στο US Weekly το χωρισμό τους. Φυσικά οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.
Amanda Seyfried – Josh Hartnett
 
Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο, αλλά τον Ιούνιο ο έρωτας τους τελείωσε. Συμφωνα με τις κακές γλώσσες η Amanda (ναι καλέ αυτή που έπαιζε στο Mama Mia και παίζει τώρα και στους Άθλιους) είχε γατζωθεί πάνω του, ενώ ο Josh είναι αγόρι που θέλει το χώρο του.
Taylor Swift – Conor Kennedy
 
Μια αγάπη για το καλοκαίρι ήταν αυτή της Taylor και του γιου του Robert F. Kennedy. Αν και η Taylor ήθελε τόσο να γίνει μία κυρία Kennedy (όση την ξέρουν λένε ότι έχει μία μίνι εμμονή με αυτή την οικογένεια), παρόλα αυτά δεν της έκατσε.
Kim Kardashian – Kanye West
 
Μία ταπεινή φιλία που εξελίχθηκε σε λαμπερό έρωτα. Τόσο λαμπερό που κοντεύουμε να στραβωθούμε. Οι δυο τους ανταλλάσουν πανάκριβά δώρα (αυτοκίνητα, διαμάντια, ρούχα), πηγαίνουν παντού μαζί (βέβαια η γυναίκα του κολλητού του, του Jay Z, η Beyonce δεν θέλει να έχει και πολύ επαφή με την Kim) και ανταλλάσουν μηνύματα αγάπης στους λογαριασμούς τους στο Twitter.
Michelle Williams – Jason Segel
 
Η πρώην σύζυγος του Heath Ledger βρήκε την ηρεμία στη μεγάλη αγκαλιά του ηθοποιού Jason Segel (γνωστός κυρίως από το How I met your mother). Τα πράγματα μεταξύ τους είναι τόσο σοβαρά που έχουν πάρει την συγκατάθεση ακόμα και από τους γονείς του Heath. 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: