Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι 10 πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη για το 2013


Οι 10 πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη για το 2013

Ποιες είναι οι 100 πιο ποθητές γυναίκες σύμφωνα με του άνδρες για το 2013;



Ποιες κυρίες της σόουμπιζ κάνουν τις καρδιές των αντρών διεθνώς να χτυπούν σαν ξεκούρδιστο ρολόι στο πέρασμά τους; Η λίστα με τις 100 πιο επιθυμητές γυναίκες στον πλανήτη για το 2013 είναι γεγονός, και έχει φέρει τα πάνω κάτω στις άλλοτε δεσπόζουσες αυτής. Φέτος ζητήθηκε από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν με βάση όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την ευφυία, το ταλέντο και την αίσθηση του χιούμορ που πιθανόν διαθέτουν οι υποψήφιες.

Τα πάνω κάτω ήρθαν για τη Τζένιφερ Λόπεζ και την Κιμ Καρντάσιαν οι οποίες έλαμψαν διά της απουσίας τους από τη λίστα. Το ίδιο συνέβη και με τη Νίκι Μινάζ, τη Τζέσικα Άλμπα, την Πενέλοπε Κρουζ καθώς και τη Μέγκαν Φοξ.

Η Σοφία Βεργκάρα παρά το γεγονός ότι πέρυσι εστέφθη βασίλισσα της λίστας αυτής, φέτος βλέπει την 1η θέση από μακριά, ήτοι από τη 12η θέση στην οποία την τοποθέτησαν αυτή τη φορά οι άντρες – ψηφοφόροι.

Και η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να καταβαραθρώθηκε από τις συνυποψήφιές της, αφού από την 8η θέση τοποθετήθηκε στην 98η!

Το αντίθετο ακριβώς συνέβη στην Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία είδε τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν απότομα, καθώς από την 27η θέση πέρυσι, φέτος κατέκτησε την 7η θέση!

Ας δούμε όμως, τις 10 πρώτες από τις 100 πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη… για φέτος τουλάχιστον!

1) Τζένιφερ Λόρενς Την αποκάλεσαν «πιο ταλαντούχα ηθοποιό της νέας γενιάς» μέσα στο 2012. Η 22χρονη Τζένιφερ κατακτά μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για τη συμμετοχή της στην ταινία Winter’s Bone, και όχι άδικα, την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο hot παρουσίες στη διεθνή σόουμπιζ.

2) Μίλα Κούνις Στη θέση νούμερο δύο βρίσκεται η «πιο σέξυ γυναίκα εν ζωή», σύμφωνα με το περιοδικό Esquire, Μίλα Κούνις. Η 29χρονη Μίλα δε μας εκπλήσσει που κατακτά αυτή τη θέση. Άλλωστε το αψεγάδιαστο πρόσωπό της θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της ανοιξιάτικης καμπάνιας του οίκου Christian Dior.

3) Κέιτ Άπτον Η μόλις 20 ετών Κέιτ, παρόλο που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό, ψηφίστηκε τρίτη στη λίστα με τις πιο επιθυμητές γυναίκες, μετά την τεράστια τιμή για ένα μοντέλο διαφήμισης μαγιώ, να ποζάρει για το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue. Έκτοτε ακολούθησε η Vogue της Αμερικής, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

4) Ριάνα Νωρίτερα μέσα στο έτος η Ριάνα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Billboard ως καλλιτέχνης της εικοσαετίας. Η ποπ τραγουδίστρια με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος κατακτά τη μία μετά την άλλη τις πρωτιές στα διεθνή charts και σαγηνεύει όλους τους άνδρες με κάθε της εμφάνιση.

5)Έμμα Στόουν Το 2012 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της. Ο λόγος για την κοκκινομάλλα Έμμα Στόουν, η οποία μετά την ταινία Amazing Spider-man είδε την καριέρα της να βαδίζει σε κατηφορική πορεία. Ωστόσο, μέσα στο 2012 κέρδισε το βραβείο Trailblazer στα MTV Movie Awards και μία υψηλή θέση στην κατάταξη των πιο περιζήτητων γυναικών για τη χρονιά. Στις αρχές του 2013 η Έμμα θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο σίκουελ της ταινίας The Amazing Spider-Man.

6) Μιράντα Κερ Ως άγγελος της Victoria’s Secret η Μιράντα Κερ συνδυάζει το σέξυ με το πιο γλυκό στοιχείο. Η ομολογουμένως εκθαμβωτική Μιράντα Κερ, που ψηφίστηκε ως η πιο σέξυ γυναίκα στον πλανήτη στο Esquire του Ηνωμένου Βασιλείου, μαγνητίζει, όχι άδικα, όλα τα βλέμματα επάνω της, και κυρίως αυτό του Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος δεν αρκέστηκε και μόνο σε αυτό…

7) Κρίστεν Στιούαρτ Η άτακτη Κρίστεν είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Όχι μόνο επειδή απασχόλησε τα μέσα με το σκάνδαλο γύρω από τη μυστική σχέση της με το σκηνοθέτη της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε και το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Πάτισον, αλλά και για την πλούσια κινηματογραφική της παρουσία. Οι ταινίες Η Χιονάτη και ο Κυνηγός και Twilight Saga: Breaking Dawn- Part 2 στις οποίες πρωταγωνίστησε έκαναν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ενώ μέσα στο 2013 ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μέρος της ταινίας Η Χιονάτη και ο Κυνηγός.

8) Τζέσικα Γκόμες Διαθέτει ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα και σώματα παγκοσμίως. Το μοντέλο Τζέσικα Γκόμες, που έχει εμφανιστεί τόσο στον κατάλογο της Victoria’s Secret όσο και στο Sports Illustrated Swimsuit Issue, κερδίζει επάξια την όγδοη θέση.

9) Τζέσικα Παρέ Η νεαρή σύζυγος του Δον Ντρέιπερ Τζέσικα ήταν η πρωταγωνίστρια της πιο σέξυ σκηνής στην ιστορία των Mad Men. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν τραγούδησε το Zou Bisou Bisou στα γαλλικά και έκτοτε μάγεψε τους άντρες που την παρακολούθησαν, και την τοποθέτησαν στη θέση νούμερο 9 των.. πόθων τους!

10)Μισέλ Τζενέκ Έχει κερδίσει αδιαμφισβήτητα το χρυσό μετάλλιο στο πιο σέξυ «ζέσταμα» πριν από αγώνα, παγκοσμίως. Η 19χρονη Μισέλ είναι αθλήτρια δρόμου μετ’ εμποδίων και παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, έχει ξεχωρίσει για τις καυτές εμφανίσεις της στο στάδιο αλλά και το «κοκετίστικο» ζέσταμα μέσα στο μικροσκοπικό σορτσάκι της, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: