Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-1


«Πέταξε» άλλους δύο βαθμούς η ΑΕΚ

Δυο ακόμα «τσάμπα» βαθμούς έχασε η ΑΕΚ! Λίγο αφού ο Σταματής έμοιαζε να τη λυτρώνει, η άμυνα της «Ένωσης» κοιμήθηκε και ο Ατρόμητος του Ντούσαν Μπάγεβιτς της έκλεψε το 1-1 με τον Ιγκλέσιας!


Μαχητικοί οι «κιτρινόμαυροι», πάλεψαν απέναντι σε ποιοτικό αντίπαλο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν ν’ αποκτήσουν συγκατοίκους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την αναμενόμενη απόπειρα εξορθολογισμού της ενδεκάδας του έκανε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός παρέταξε τελικά τη διάταξη που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση και τοποθέτησε σε θέσεις… πιο κοντινές στις φυσικές τους τον Κοντοέ και τον Κατίδη. Κατά τ’ άλλα, επανέφερε τον Γιάγκο στην άμυνα, ενώ διατήρησε ως προωθημένο τον Παυλή.

Έτσι, το 4-3-3 της ΑΕΚ διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοντοές, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Βλάχος. Σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ ξεκίνησε ο Κορδέρο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Γκερέιρο-Κατίδης και στην τριάδα της επίθεσης οι Φουρτάδο (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Παυλής (κορυφή).


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: