Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η Winona Ryder στη ταινία του Stallone



Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα


Μία έμπορο ναρκωτικών υποδύεται η Winona Ryder στην νέα της ταινία «Homefront». Ο φακός την τσάκωσε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με μαύρο παντελόνι, δερμάτινο σακάκι και μπότες να καπνίζει το τσιγάρο της ακουμπώντας σε μία Rolls Royce.


Το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, που ουκ ολίγες φορές έχει συλληφθεί για κλοπή, αφού όπως έχει ομολογήσει πάσχει από κλεπτομανία δίνει τον καλύτερο της εαυτό στη ταινία δράσης το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Sylvester Stallone. 



Στο φιλμ ο Statham ενσαρκώνει έναν πρώην πράκτορα της δίωξης ναρκωτικών, ο οποίος μετακομίζει σε μια μικρή πόλη με την οικογένεια του, για να αποκτήσει μια ήσυχη ζωή. Εκεί όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών (James Franco). Η Winona θα ενσαρκώσει την συνεργάτιδα του Τζέιμς Φράνκο. 

Η Bosworth στην ταινία θα υποδυθεί την αδελφή του εμπόρου, η οποία είναι εθισμένη στα ναρκωτικά, και θα είναι εκείνη που θα δώσει την αφορμή για την διαμάχη μεταξύ του εμπόρου και του πρώην πράκτορα, όταν η κόρη του πρώην αστυνομικού θα δείρει στο σχολείο τον γιο της και εκείνη με τη σειρά της θα τρέξει στον αδελφό της για να πάρει εκδίκηση.

Τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν στη Νέα Ορλεάνη.







Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: